Sziasztok
Ma kora este kukkolhato leszek Székesfehérváron miközben a kocsim mellett masztizom!
Ha lenne kedved meglesni privátba jelezz kérlek!
Ma kora este kukkolhato leszek Székesfehérváron miközben a kocsim mellett masztizom!
Ha lenne kedved meglesni privátba jelezz kérlek!
Veszprémben a Gulya dombi lehajtóval szemben vagyok. Srácok, valaki csatlakozni? Sötétszürke autó
Sziasztok! Ma Veszprém és környékén keresek uni vagy aktív srácot
Kíváncsi heterók is írhatnak
Kíváncsi heterók is írhatnak
Sziasztok !
Pénteken (2023.03.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.03.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szia.. Holnap reggel valaki Ajka környéke esetleg?
Párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamus
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ?
Aktív bikák írjatok.

Oroszlànyon ès környèkèn olyan hölgyek, lànyok masztijàt illetve pàrok szeretkezèsèt vègig nèznèm, akiket ez izgat. Èletkor, testalkat nem szàmìt.
Jajj nem ide akartam bocsi !!
(Ez egy válasz Gerzson95 üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 12:53

Szolnok es tole 50 km es korzeteben valaki autos kaland holnap ? ( parok ,csajok, pasi)
Szolnok es tole 50 km es korzeteben valaki autos kaland holnap ? ( parok ,csajok, pasi)
Sziasztok ma este Dunaújvároses környékén ismerkednek párokkal hölgyekkel utazni tudok!
Valaki Veszprém környéke? Meg néznék egy masztit
Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Pontosabb időpont??
(Ez egy válasz Boszi2 üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap !Szfvar tregi teglagyari uton..szopatas!Erdekel gyere!
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamus
Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok
Van vállakozó kedvű , vékony, sportos vagy normál testalkatú hölgy ma este? Egyedül vagyok itthon (Sóly). Sportos alkatú, kimondottan normális pasi vagyok