Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Turul murvás parkoló és környéke.
(Ez egy válasz Imperia1980 üzenetére (2023. 03. 04. szombat 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok...Merre kirándultok? Szívesen elnéznék arra..
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 03. 04. szombat 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Ma dun Kom megyében,otthon elhanyagolt,vastagf kíváncsi urak,férjek,srácok?Adatlapom alapján keresek!Privát üzenet ha valóban érdekel!
Sziasztok
Ma estére Tatabányára masszírozni tudó, és szerető pasit /is/
keresünk a hölgy örömére
Ma estére Tatabányára masszírozni tudó, és szerető pasit /is/

Jól hangzik
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 03. 04. szombat 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen megnézném azt a kirándulást

Sziasztok. Ma estefelé Turulnál autós kirándulás...
Sziasztok! Március utolsó hetében hazautazom Kaliforniából. Szívesen találkoznék hölggyel, párral, Esztergom és környékéről. Privát üzenetben jelezd, ha érdekes lehetek számodra.
Tamás
Tamás
Szívesen összefutnák párral m7 vonalon és Tatabánya környékén!
Sziasztok!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? 11:30 fele
Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.

Párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok!
Szombat estére keresünk bulizó párt Füred, Veszprém vonalon.....
Szombat estére keresünk bulizó párt Füred, Veszprém vonalon.....
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott (cuckold)ha vannak itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamus
Sziasztok holnap valaki nyirád ajka Tapolca környékén pár nő esetleg pasi.
Hely meg oldható akár nálam
Hely meg oldható akár nálam
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.