Balatonakarattya környékén,diszkrét aktívot meglátogatnék,többes is ok.
Valóban bizarr játékokat kedvelő hölgyet, párt, baráti társaságot keresek! Részletek privátban.
Párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra i is nem kamus
Sziasztok. Hölgy partnerem keresem!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Olyan párt keresnék akiket izgat ha a pasi előtt vagy vele együtt megdugják a hölgyet

Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Szombaton kinek hajoljak be ? Szabadban dughatsz, keményen , határozottan ,harisnya is lesz rajtam. Vagy csak kukkolnál ? Aktív bikák írjatok.
Kedves olvasó!
Olyan hölgyet, esetleg baráti társaságot keresek, aki szereti a bizarr játékokat, egy kedves, ápolt, perverz fiúval. Privátban szívesen válaszolok minden kérdésre.
Üdv Zoli
Olyan hölgyet, esetleg baráti társaságot keresek, aki szereti a bizarr játékokat, egy kedves, ápolt, perverz fiúval. Privátban szívesen válaszolok minden kérdésre.
Üdv Zoli
Sziasztok. Mai napra keresek lányt part Fejér vagy Veszprém megyében

Sziasztok. Mai napra keresek lányt part Fejér vagy Veszprém megyében

Balatonakarattya környékén aktívot keresek,többes is.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!!!//—/////
Olyan lányt keresek,aki csak arra vágyik ,hogy jól kinyalják!Írj privátban!
Ajkán vki?Most?Hely van

Sziasztok!
Pénteken (2023.03.17.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.03.17.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit. Helyem van.

Sziasztok
Mai napon lenne nő vagy pár? Szóló ápolt pasiként találkoznék! Képek a profilomban. További szép napot kívánok!
Mai napon lenne nő vagy pár? Szóló ápolt pasiként találkoznék! Képek a profilomban. További szép napot kívánok!
Sziasztok!
Péntek kora délutáni órákban Csákvári környékén túrázunk. Erdei, Bukkake party átéléséhez keresünk pasikat , párokat. Csak privát levélben , fotóval rendelkező reglapra, viberen tudunk , fogunk reagálni. Az oldal csak tíz levelet enged így viber szám nélkül ne várj választ!
Péntek kora délutáni órákban Csákvári környékén túrázunk. Erdei, Bukkake party átéléséhez keresünk pasikat , párokat. Csak privát levélben , fotóval rendelkező reglapra, viberen tudunk , fogunk reagálni. Az oldal csak tíz levelet enged így viber szám nélkül ne várj választ!