Sziasztok!
Ma Balatonfüred környékén pár???
Ma Balatonfüred környékén pár???
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok!Pápa és környékén keresek párt vagy lány kölcsönös örömszerzésre hetero alapon
Sziasztok! Ma délután este Veszprém és környékén meglocsolnék valakit húsvét alkalmából, elég sok gecim van! Ha érdekel keres! Utazni tudok kocsim van! Adatlapomon van képem!
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Sziasztok!Kom megyében otthon elhanyagolt,heteró urak,idősebb urak,kíváncsi srácok?Aki imád szopatni,de nem kapja meg!?Természetesen nax diszkréció mellett keress bizalommal,privát üzenetben!Adatlapot olvass,nem fogsz csalódni,sőt.....
Sziasztok mi 39/44 Fejér megye-i. Kedves hetero pár vagyunk. Kedves, szimpatikus párrokal ismerkednénk. Egymás előtti hancurozásra, de megfelelő szimpátia esetén akár párcserére is. Utazni és fogadni is tudunk.
sziasztok hölgyeket vagy párokat keresek egy jó szexre ma helyszin veszprém megye helyem van ha érdekel írj
Ma este tali?
Veszprém mellet lenne helyem bármire....
Tapolca környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok. Ma este autós kirándulás a Turulnál...
Ma esetleg Balatonfüred és vonzáskörzetében lenne kukkolható pár/hölgy?
Füreden part vagy lányt keresek. 178/85/43 19/6 pasi…
Szabad a mai napom, srácok...
Szabad péntek!
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok! Az ünnepi hétvégére keresek kukkolható párt Hévíz-Balatonfüred vonalon.
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit, helyem van.