Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Holnapi nap folyamán szívesen csatlakoznék párokhoz Fejér megyében utazni tudok magamról igényes szőr mentes fiatal srác vagyok! Üzeneteket PM-Ben köszönöm
Holnapi nap folyamán szívesen csatlakoznék párokhoz Fejér megyében utazni tudok magamról igényes szőr mentes fiatal srác vagyok! Üzeneteket PM-Ben köszönöm
Veszprém környékén rendszeresen szopatnék.
Mór környékén viszonzás nélkül szopnék
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Ma este Tata és Komárom vonzáskörzetében szopnék diszkréten, autódban. Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!
Megismerkednék egy diszkrét olyan nős vagy kíváncsi hetero úrral sráccal aki már régóta gondolkodik azon milyen lehet egy másik sráccal együtt hokizni,esetleg megérinteni.Csak komolyak,határozottak írjanak!Pestmegyei vagyok,helyem van!Igényes ápolt sportos fiú vagyok.
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
A mai napon keresgèlek!
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok nékünk sikerűlt öszehozni egytriót 3férfi 2hölgyel nékem nagyon izgatóvolt
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
30 ezerből 15 ezer az övé.
Százalékosan előbb vagy utóbb csak lesz valami.
Lehet hogy ő a sexterséges intelligencia. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 20:38
Százalékosan előbb vagy utóbb csak lesz valami.
Lehet hogy ő a sexterséges intelligencia. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030892)

Látom sikerült ma 4x beírnod...ez már fejlődés

Nekem volt már szerencsém hölgyhöz erről az oldalról. Ritka, de van
U.i.: Tata környékén még mindig ismerkednék hölggyel, lánnyal
(Ez egy válasz Kupido12345 üzenetére (2023. 05. 02. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 19:55

U.i.: Tata környékén még mindig ismerkednék hölggyel, lánnyal

Sziasztok! Szerintetek itt van egyetlen egy nő is akár?
Itt egyébként bárkinek is sikerűl összehozni valamit? Vagy csak a szájkarate? Mik a tapasztalatok?
Itt egyébként bárkinek is sikerűl összehozni valamit? Vagy csak a szájkarate? Mik a tapasztalatok?
Hát leginkább "tökös" csajok, ha visszaolvasol.
(Ez egy válasz Kupido12345 üzenetére (2023. 05. 02. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 19:55

Szia! Masszázsra kerestek még ma is esetleg?
Privin egyeztessünk.. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 01. hétfő 17:48
Privin egyeztessünk.. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 01. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1073482)

Profi masszor a hölgy örömére ma este?