Ma este 9től Sümeg melletti otthonunkban fogadnánk értelmes, ápolt srácot harmadiknak. Hölgytagunk imád szopizni...
Arcképet kérni fogunk. Puszi
Arcképet kérni fogunk. Puszi
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok! Veszprémben ma este es holnap egész nap szívesen fogadok párokat! Akár úgy is hogy csak nézem őket.
Veszprém mellet helyem lenne bármire....
Lemegyek a Gárdonyi nudira nemsokára!
Lenne kedve valakinek kukkolni meglesni miközben masztizom?
Privátba jelezz kérlek!
Lenne kedve valakinek kukkolni meglesni miközben masztizom?
Privátba jelezz kérlek!
Adatlap szerint ismerkednénk!
Olvass!

Olvass!

fehérvári 46 éves Hetero férfi keres nőt esetleg párt , rendes barátságos vagyok
Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Mi inkább hétvégére gondolunk péntek, szombat estére!!
Sziasztok. Párral ismerkednénk a hétvégén. Ésszerű távolságon belül utazunk. 4es gabajodasra.
Sziasztok. Fehervar és környéken keresek elsősorban hölgyeket párokat kukkolni vagy közös masztihoz,
Szeretem azt hofy idegenek beindulnak azt hogy masztizok akar nyilvános helyen is
. 27 éves 180cm 95kg ffi
Átlagos am vastag mérettel
Szeretem azt hofy idegenek beindulnak azt hogy masztizok akar nyilvános helyen is

Átlagos am vastag mérettel
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék Székesfehérvár környékéről elsősorban a hölgy örömére.
Sziasztok. Ma este Turulnál autós kirándulás...
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Veszprém vagy környékén, ki használna ma?
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit, helyem van.

sziasztok helyem van párokat keresek 3 mas szexre veszprém megyében vagyok megtalálható
Hölgyet esetleg párt keresek Székesfehervár -Dunaujvaros -Velencei tó vonalon..
Párokhoz ,kéresre ,hetero alapon be szállnék..
Párokhoz ,kéresre ,hetero alapon be szállnék..
Sziasztok.Tatabánya és környékén esetleg egy jóképű 38 éves átlag testalkatú 19 es intimmel rendelkező pasi valakinek?Hölgynek vagy párnak hetero alapon.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Sziasztok
Tapolca környékén ma este valaki ?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Tapolca környékén ma este valaki ?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres