Sziasztok, ma délután Tata-Komárom térségében srác max. 35-40 éves korig?
Veszprém környékén szopatnék.
Fejér és környékén kalandoznék.
Nővel, párral minden jóra.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Nővel, párral minden jóra.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!! ()(pisi szex is ok!!!!:::::
Szia.Komáromban hölgyet lányt asszonyt keresek most először család alszik lent a garázsban ejtenek meg zárt ajtók mögött fent leszek irj
Komáromban szopatna valaki?
Veszprém mellet lenne helyem bármire!!!
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Hello
Holnap kora reggel 5-6 óra kalandozna valaki?
Minden csak megbeszélés kérdése.
Holnap kora reggel 5-6 óra kalandozna valaki?
Minden csak megbeszélés kérdése.
Veszprémben most valaki?
Sziasztok. Mai nap délután, este pár , hölgy aki pasival találkozna Dunaújváros vagy környékén?
Sziasztok! Június.29.- július.4. között Siófokon leszünk.Párokat keresünk!Komolyan gondoljuk! Részletek privátban!
Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
irtam nektek
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2023. 06. 06. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sömeg-Ajka-Veszpérm körényékén keresek párt/lányt/hölgyet kölcsönös örömszerzés céljából!
Mórhoz közeli kis faluban viszonzás nélkül szopnék. Helyem van.
Sziasztok
Ha az időjárás engedi akkor lemegyek ma 14 óra fele a Gárdonyi nudira masztizni!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba jelezz!
Ha az időjárás engedi akkor lemegyek ma 14 óra fele a Gárdonyi nudira masztizni!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba jelezz!
Sziasztok! Alsóörs,Balatonfüred környékén találkoznék 40-50 es ápolt diszkrét pasival csütörtöktől vasárnapig ott leszek!Privátba várom üzenetet!
58 éves pár pasit keres!