Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Hello
Holnap kora reggel 5-6 óra kalandozna valaki?
Minden csak megbeszélés kérdése.
Holnap kora reggel 5-6 óra kalandozna valaki?
Minden csak megbeszélés kérdése.
Veszprémben most valaki?
Sziasztok. Mai nap délután, este pár , hölgy aki pasival találkozna Dunaújváros vagy környékén?
Sziasztok! Június.29.- július.4. között Siófokon leszünk.Párokat keresünk!Komolyan gondoljuk! Részletek privátban!
Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
irtam nektek
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2023. 06. 06. kedd 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sömeg-Ajka-Veszpérm körényékén keresek párt/lányt/hölgyet kölcsönös örömszerzés céljából!
Mórhoz közeli kis faluban viszonzás nélkül szopnék. Helyem van.
Sziasztok
Ha az időjárás engedi akkor lemegyek ma 14 óra fele a Gárdonyi nudira masztizni!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba jelezz!
Ha az időjárás engedi akkor lemegyek ma 14 óra fele a Gárdonyi nudira masztizni!
Ha lenne kedved meglesni akkor privátba jelezz!
Sziasztok! Alsóörs,Balatonfüred környékén találkoznék 40-50 es ápolt diszkrét pasival csütörtöktől vasárnapig ott leszek!Privátba várom üzenetet!
58 éves pár pasit keres!
Hello Szfvar!
Maszti a teglagyari uton?Fekete opel corsa keresteteik!
Maszti a teglagyari uton?Fekete opel corsa keresteteik!
Írtam privátban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 06. kedd 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 06. kedd 08:28

Törölt felhasználó (1532232)

10-dikén érkezünk velencei tóhoz és keresünk férfi beszállót vagy parokat
10-dikén érkezünk velencei tóhoz és keresünk férfi beszállót vagy parokat
Szopni szerető partnert keresek Veszprém környékén!
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Várpalota és kke ma?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok. Nő vagy pár aki szívesen ismerkedne??