Hello!
Péntek kora reggeli talira érdeklődő volna valaki?
Vagy esti szauna, Bábolna naturista est.
Komárom.
Péntek kora reggeli talira érdeklődő volna valaki?
Vagy esti szauna, Bábolna naturista est.
Komárom.
Sziasztok! Veszprém mellett keresek kezdő passzív -uni partnert minden jóra! Helyem van! Ápoltsàg fontos!
Sziasztok!
Lányt vagy párt keresnék! Adatlapom kitöltve!
Lányt vagy párt keresnék! Adatlapom kitöltve!
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Ma reggeli/délelőtt kalandoznék Fehérvár/Velencei tó környékén.
40es pasi vagyok!
40es pasi vagyok!
Veszprém vármegye és környéke párokhoz vagy lány társasághoz csatlakoznék
Sziasztok!!!Párt keresek közös szeretkezésre. Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
Fehérvár környékèn ismerkednèk szimpatikus hölggyel,esetleg párral!

Ajka környékén keresek fiatal lányt, vagy párt játszadozásra. (Nem ki nevet a végére gondoltam ) helyem van .
Ajka környékén keresek fiatal lányt, vagy párt játszadozásra. (Nem ki nevet a végére gondoltam ) helyem van .
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
irtam
(Ez egy válasz beaver1 üzenetére (2023. 06. 07. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 15:21

Sziasztok! Pénteken indulnék Siófokról Sopronba. Nagyon nem kell sietnem. Szívesen elidőznék valahol.Tervezett útvonal: Siófok-Veszprém-Ajka-Sárvár-Sopron. De mehetek Pápa vagy Zirc-Győr felé is... Vasárnap meg vissza.
Sziasztok! Pénteken indulnék Siófokról Sopronba. Nagyon nem kell sietnem. Szívesen elidőznék valahol.Tervezett útvonal: Siófok-Veszprém-Ajka-Sárvár-Sopron. De mehetek Pápa vagy Zirc-Győr felé is... Vasárnap meg vissza.
Sziasztok, ma délután Tata-Komárom térségében srác max. 35-40 éves korig?
Veszprém környékén szopatnék.
Fejér és környékén kalandoznék.
Nővel, párral minden jóra.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Nővel, párral minden jóra.
Ápolt 40es pasi vagyok.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!! ()(pisi szex is ok!!!!:::::
Szia.Komáromban hölgyet lányt asszonyt keresek most először család alszik lent a garázsban ejtenek meg zárt ajtók mögött fent leszek irj