Sziasztok! Mi is vevők lennénk egy ilyen lehetőségre!
(Ez egy válasz Nyuszicicus üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 06:47

Szívesen fogadnánk meghívást egy vitorlázásra a Balcsin ebben a szép időben, kellemes társaságban...

Sziasztok! Ma estére keresünk egy nem szakállas bi srácot (csak orál) hármas játékokra! Merj arcos fotót küldeni, anélkül nincs tali. Nem baj, ha nem dohányzol! Tata
Ma este szopnék, Tata, Komárom megye. Akár kíváncsi heterot is!
Sziasztok..
Valaki ma Fejérben ??
Szekesfehervár -Velencei tó ???
Valaki ma Fejérben ??
Szekesfehervár -Velencei tó ???
Veszprémben, a Gulya dombi lehajtóval szemben leszek ma 5-töl kb. 7 óráig. Kukkolásra, masztira, napozni srácokat várok. Sötétszürke autót keress
Veszprém és környékén keresek párt, partnert. Bi pasi vagyok.
Sziasztok aki szeretne leskelodni hétvégén a vidusnal nyugodtan jöjjön fel 10 10 óra környékén. Kamusok ne írjanak megbeszéltük hétvégén is a dolgot és erre senki nem jött
Ma délelőtt kell valakinek egy szenvedélyes, szeximádó férfi Tata, Komárom környékén?
Szívesen fogadnánk meghívást egy vitorlázásra a Balcsin ebben a szép időben, kellemes társaságban...

Veszprém és környékén keresek párt, partnert
Közöshokira vki fejer mben?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok
Keresem, azt a szőke éjszakai pillangó, aki ma este Tatabányán sétálgatott, szoknya, papucs, harisnya, egyszóval, nagyon csinos volt!
Kérlek írj rám!
Köszi
Keresem, azt a szőke éjszakai pillangó, aki ma este Tatabányán sétálgatott, szoknya, papucs, harisnya, egyszóval, nagyon csinos volt!
Kérlek írj rám!
Köszi
Írnék. Csak nem tudok. Visszadib profilotok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 18. vasárnap 17:05
Törölt felhasználó (4659414)

Sziasztok! Holnap estére keresünk egy nem szakállas bi srácot (csak orál) hármas játékokra! Merj arcos fotót küldeni, anélkül nincs tali. Nem baj, ha nem dohányzol! Tata.
Sziasztok! Írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 18. vasárnap 17:05
Törölt felhasználó (4659414)

Sziasztok! Holnap estére keresünk egy nem szakállas bi srácot (csak orál) hármas játékokra! Merj arcos fotót küldeni, anélkül nincs tali. Nem baj, ha nem dohányzol! Tata.
Veszprém mellet lenne helyem bármire!!!!
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
30-40-es belevaló nem kamus pasival szexelnék ma Zánka környékén, én csak passzív vagyok
A Guja dombot LY-al irják....
)
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Ács 101 es km nél a dunaparton lehet csatlakozni valakihez?