Veszprém, Gulya dombi lehajtóval szemben, ma 4-től srácok megint kukkolás, napozás, maszti. Sötétszürke autót keress
Tata öreg tónál valaki,valakik??
Sziasztok
Ismerkednék
Ismerkednék
Ma és holnap este fogadni tudok hölgyet vagy párt igényes lakásomban 50-es sportos pasi vagyok
Sziasztok holnapi nap folyamán tatai öreg tónál leszek párokkal hölgyekkel szívesen ismerkedem
Balatonfűzfő - Tihany között esti fürdőzésre hölgy vagy pár? Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok holnap délelőtt Komárom környékén meginnák valakivel,valakikkel egy kv-t
.
.
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit, helyem van.
Aktívként keresek partnert , többit privátban
Veszprém környékén szopatnék pasit is.
Badacsony környékén ismerkednék
Veszprémben ma este kiverném valakinek, vagy akár szopnám, de csak viszonzás nélkül, írj bátran
Veszprém és környékén keresek párt, partnert.
Sziasztok ! Holnap az esti órákban ismiznek biszex paral, hol a pasit szopatna, hölgyet nyalnám, esetleg mind ketten meg is dugnanak !? Én nem fiatal csupasz volnék,
Esztergom-Komárom útvonal, lemaradt,
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok Dunaújváros Tata útvonalon taliznek párokkal bi vagy hetero alapon
Ma este szopnék autóban! Kíváncsi heterot is. Tata, Komárom és környéke
Pápa-Veszprém környékén valaki ma?
Unit vagy aktívat keresek, esetleg kíváncsi heterót
Unit vagy aktívat keresek, esetleg kíváncsi heterót

vazelinator

Grenada
Franziska Facella