Székesfehérvár - Kisbér között bi aktív ffi-val ismerkednék, hétköznap délelőtti diszkrét találkozásokra. Ápoltság, diszkréció fontos, kor nem számít.

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Tapolca csütörtök/péntek 3.-nak pasi esetleg? Adatlapunk szerint keresünk
Hölgyet keresek aki csak lepisilne engem. Nem szeretnék többet csak annyit hogy lepisiljen.
Pápa és környéke valaki most?

Ma este szopnék diszkréten! Tata, Komárom megye! Akár kíváncsi heterot is!
Ma éjjel pár vagy hölgy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Késő délutántól keresnék uni vagy aktív srácot (esetleg kíváncsi heterót) diszkrét kalandra Pápa és környékén (max 50km)
Sziasztok! Ma nap közben szívesen benne lennék egy kis kalandban, szívesen csatlakoznék hölgyekhez, párokhoz, sok mindenre nyitottan. (Ha úgy alakul akár hosszabb távú barátság is érdekelne) Szép napot!
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Vasárnap szopatna valaki?
Tatabányai párt keresünk, hetero alapon.
Ma estére senki?
Sziasztok! Holnap nap közben Balatonlelle-Budapest útvonalon szopnék egy jót!!!
Balatonalmádi valaki :(
Sziasztok smile Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 50km-es vonzáskörzetében 30-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére... smile de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved ismerkedni írj smile
Sziasztok smile Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 50km-es vonzáskörzetében 30-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére... smile de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved ismerkedni írj smile
Ma este 10 körül Veszprémben valaki(k) találkoznának egy igényes pasival?
Ma Papkeszi vasútállomás közös hoki?
Én ott leszek 18 h
Én ott leszek 18 h
Siófok-Tihany- Veszprém környékén valaki? Éjjel?