Sziasztok!hölgyet keresek,aki vágyik a kényeztetésre!Veszprém,és környéke!ma kora este!párt is keresek!írj!támogatlak is!
Pénteken megyek Budaörsre. 1 főt vagy csomagot szívesen elviszek/hozok, ha kell valakinek segítség....
Útvonal oda: Baja - M6 - Budaörs
Útvonal vissza: Budaörs - M6 - Dunaújváros - Kalocsa - Baja
Indulás: 8:00
Érkezés: 13:30
Útvonal oda: Baja - M6 - Budaörs
Útvonal vissza: Budaörs - M6 - Dunaújváros - Kalocsa - Baja
Indulás: 8:00
Érkezés: 13:30
Sziasztok!Agusztus 24,25,26 napokon,Balatonfüred,Alsóörs,Balatonalmádi környékén találkoznék 40-50 es férfias Ápolt,diszkrét .heteró,bi pasival!Csak is kimondottan kölcsönös orál szexre,semmi másra!Hely kell vagy autós találkozás!Csak az írjon aki valóban találkozni is akar,nem csak szórakozik!Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét, privátba várom üzenetet!Köszönöm
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Holnap délután ajkán megnezném pasi masztijá, vagy pár szeretkezését a szabadban.
Balatoni kalandra párt vagy hölgyet keresek.
Üzenetet privátban várok
Üzenetet privátban várok

Veszprém -Székesfehérvár csütörtök délután valaki? Autóval vagyok.
Sziasztok
Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Balaton partí párhoz csatlakoznék,a hölgy örömére.
Nyalásra vágyó nőt keresek.
Tatabánya környékén, szekrény, ágyak, hűtő felszabadul ... hölgyek, párok számára ... érdeklődni privátban ... hétvégi házba ajánlom smile
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok!Kom megyében ,otthon elhanyagolt,vastagf idősebb urak???Szívesen segítenék egyoldalúan!!Igényes,diszkrét vagyok,keress bizalommal,privát üzenetben!Nem fogsz csalódni!
sziasztok nőt vagy párt keresek pápán heteró alapon
Ismerkednénk a környékünkről Fehérvár, Tatabánya térségében párral , szóló pasival szimpátia alapon
Viki és Andras
Viki és Andras
ma valaki veszprém környéke?
Pisi szexre és teli élvezett punci nyalásra keresek párokat! Helyem van!
Veszprém térségében keresek szexre vágyó hölgyet.
Sziasztok
Augusztus 17 től 21 ig keresünk apartmant vagy nyaralót Gyulán,Balatonon,Egerben,Esztergomban .
Lányok Hoz,párok hoz szivesen csatlakozunk .Srácok is írhatnak.
Augusztus 17 től 21 ig keresünk apartmant vagy nyaralót Gyulán,Balatonon,Egerben,Esztergomban .
Lányok Hoz,párok hoz szivesen csatlakozunk .Srácok is írhatnak.
Sziasztok. Ács, Komárom környékén estig nudizás, kalandozás.