Sziasztok. Nő vagy pár, akinek lenne kedve hétköznap kora este találkozni??
Olyan hölgy szexpartnert keresek a Balaton északi felén aki felcsatolható dildóval jól megdugná a seggem.
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok !
Ma este 21 után valaki Tihany- Csopak Balatonparton ?
Ma este 21 után valaki Tihany- Csopak Balatonparton ?
Fehervaron hokis kalandra bisex pasi, vagy srac esetleg atutazó kamionos?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
sziasztok!
holnapi nap szívesen találkoznék párral, vagy hölggyel Veszprém- SZékesfehérvár környékén, hogy a női örömöt fókuszba tegyük.
holnapi nap szívesen találkoznék párral, vagy hölggyel Veszprém- SZékesfehérvár környékén, hogy a női örömöt fókuszba tegyük.
Ma valaki veszprém?
Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet odaadó erotikus barátságra.
Itt szinte mindenki szopatna vagy szopna. Én egyszerűen csak orgazmusig dugnék egy nőt. Részletek privátban.
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok! Ma délután 14-16 óra között szopnék Móron és környékén. Nagy farok előny. Autós kaland.
Ma este hetero párt fogadnánk.
Ma délutáni órákban Siófok-Veszprém között kalandoznék.
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
Sziasztok!Veszprém környékén szopatnék napközben.
Lesz holnap érett hölgy a Füredi bornapokon?
Sziasztok!hölgyet keresek,aki vágyik a kényeztetésre!Veszprém,és környéke!ma kora este!párt is keresek!írj!támogatlak is!
Pénteken megyek Budaörsre. 1 főt vagy csomagot szívesen elviszek/hozok, ha kell valakinek segítség....
Útvonal oda: Baja - M6 - Budaörs
Útvonal vissza: Budaörs - M6 - Dunaújváros - Kalocsa - Baja
Indulás: 8:00
Érkezés: 13:30
Útvonal oda: Baja - M6 - Budaörs
Útvonal vissza: Budaörs - M6 - Dunaújváros - Kalocsa - Baja
Indulás: 8:00
Érkezés: 13:30
Sziasztok!Agusztus 24,25,26 napokon,Balatonfüred,Alsóörs,Balatonalmádi környékén találkoznék 40-50 es férfias Ápolt,diszkrét .heteró,bi pasival!Csak is kimondottan kölcsönös orál szexre,semmi másra!Hely kell vagy autós találkozás!Csak az írjon aki valóban találkozni is akar,nem csak szórakozik!Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét, privátba várom üzenetet!Köszönöm
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Holnap délután ajkán megnezném pasi masztijá, vagy pár szeretkezését a szabadban.
Balatoni kalandra párt vagy hölgyet keresek.
Üzenetet privátban várok
Üzenetet privátban várok