Ez lemaradt, Veszprémből indulok du.
(Ez egy válasz vesz.pasi üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 09:31

Sziasztok! Ma du. és este biciklizem a Balatonparton. B. Füzfő és B.Füred közt nézem a tűzijátékot . Ha van kedve valakinek csatlakozni írjon. Hetero vagyok.
Sziasztok! Ma du. és este biciklizem a Balatonparton. B. Füzfő és B.Füred közt nézem a tűzijátékot . Ha van kedve valakinek csatlakozni írjon. Hetero vagyok.
Sziasztok,keresem partnereim(hetero!) akik bevezetnek a többes világába,amit régóta partner hiányában elnyomok.
Fiatalos 40-es srác vagyok átlagos (talán kicsi)mérettel( 14-15). Túlfűtött voltam (vagyok) mindig,de nem tudott kiteljesedni.
Puszi,Pacsi
Fiatalos 40-es srác vagyok átlagos (talán kicsi)mérettel( 14-15). Túlfűtött voltam (vagyok) mindig,de nem tudott kiteljesedni.
Puszi,Pacsi
Velencén párt, hölgyet ketesek most.
Sziasztok.
30as székesfehérvári pasi keres párokat, lányokat.
Vastag intimmel rendelkezem, képek adatlapon.
Van helyem.
Írjatok privátban!
30as székesfehérvári pasi keres párokat, lányokat.
Vastag intimmel rendelkezem, képek adatlapon.
Van helyem.
Írjatok privátban!
Sziasztok!Vastagf idősebb urak?Ha otthon elhanyagolnak de igényelnéd!?Nem fogsz csalódni,sőt....adatlapot olvass,keress bizalommal privátban!Természetesen diszkréció mellett!!
Holnap érett hölgy Veszprém ill környékén?
Valaki Tapolca Sümeg hely van
Ma este kiverném valakinek Veszprémben, írj bátran

Keszthely, Győr, Szombathely, Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet vágyaink őszinte megéléséhez
Fehérvár,avagy környékén hölgy ,pár ma délután,este?
Sziasztok párral ismerkednék Zala Veszprém Vas megyéből kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék. Utazni tudok! Üdv Miki
Sziasztok Fehérváron csatlakoznék Párhoz vagy nőhöz
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Üdv mindenkinek. Ajka környéken kíverném valaki előtt, szeretem ha néznek, de segítő kéznek, szájnak is örülnék. Hölgyek, urak, párok?
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok. Mai nap kalandozna valaki Veszprém és Pápa környékén?
Többit privátban

sziasztok Pest környékén párokkal ismerkednénk négyes alkalmából irjatok ha gondoljátok férfit majd mi keresünk
Sziasztok ma szívesen találkoznánk párral lánnyal.
Sziasztok.
Ma szívesen találkoznék Dunaújváros és környékén hölggyel, párral! Lehet autós kaland, de normális találkákra alkalmas helyem is lenne Szalkszentmártonban.
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privatban. Kellemes napot mindenkinek.
Ma szívesen találkoznék Dunaújváros és környékén hölggyel, párral! Lehet autós kaland, de normális találkákra alkalmas helyem is lenne Szalkszentmártonban.
Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privatban. Kellemes napot mindenkinek.