Sziasztok!Agusztus 24,25,26 napokon,Balatonfüred,Alsóörs,Balatonalmádi környékén találkoznék 40-50 es férfias Ápolt,diszkrét .heteró,bi pasival! Délelőtti órákban a környéken tudok utazni,délután neked kell jönni!Hely kell vagy autós találkozás!Csak is kimondottan kölcsönös orál szexre,semmi másra!Csak az írjon aki valóban találkozni is akar,nem csak szórakozik!Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét,köszönöm!Üzenetet csak is privátba!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok
Igényes pasiként,VALÓS hölggyel,párral ismerkedne…
Moto
Igényes pasiként,VALÓS hölggyel,párral ismerkedne…

Moto
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szex kapcsolatra.
Budapest és környékén
Lányt vagy Párt keresek szex kapcsolatra.
Budapest és környékén
Fehervaron vki kalandra, kamionos esetleg atutazóban?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Sziasztok
Lányt ,Párt keresünk női bi párcserés játékra csak fiatalabb vagy korosztályunkból.
Lányt ,Párt keresünk női bi párcserés játékra csak fiatalabb vagy korosztályunkból.
Sziasztok!
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Igényes Pasi igényes párt vagy hölgyet keres ma estére Székesfehérvár és környékén!
Fehervaron vki közöshokira szabadban?
Privizz.....ködzi
Privizz.....ködzi
Hello Bello ma este autós kaland ?
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik az extra nagy, és vastag intimmel rendelkezőfuatalabb pasikat... utazni tudok, magas sportos testalkattal rendelkezem!
Pápán és környékén keresek érettebb telt hölgyeket tartós szexkapcsolat céljából! Előny a nagy mell és/vagy szőrös punci, de nem feltétel!
Eplényi kiránduláshoz keresek női partnert. Az időpont megbeszélés kérdése.
Ez lemaradt, Veszprémből indulok du.
(Ez egy válasz vesz.pasi üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 09:31

Sziasztok! Ma du. és este biciklizem a Balatonparton. B. Füzfő és B.Füred közt nézem a tűzijátékot . Ha van kedve valakinek csatlakozni írjon. Hetero vagyok.
Sziasztok! Ma du. és este biciklizem a Balatonparton. B. Füzfő és B.Füred közt nézem a tűzijátékot . Ha van kedve valakinek csatlakozni írjon. Hetero vagyok.
Sziasztok,keresem partnereim(hetero!) akik bevezetnek a többes világába,amit régóta partner hiányában elnyomok.
Fiatalos 40-es srác vagyok átlagos (talán kicsi)mérettel( 14-15). Túlfűtött voltam (vagyok) mindig,de nem tudott kiteljesedni.
Puszi,Pacsi
Fiatalos 40-es srác vagyok átlagos (talán kicsi)mérettel( 14-15). Túlfűtött voltam (vagyok) mindig,de nem tudott kiteljesedni.
Puszi,Pacsi
Velencén párt, hölgyet ketesek most.
Sziasztok.
30as székesfehérvári pasi keres párokat, lányokat.
Vastag intimmel rendelkezem, képek adatlapon.
Van helyem.
Írjatok privátban!
30as székesfehérvári pasi keres párokat, lányokat.
Vastag intimmel rendelkezem, képek adatlapon.
Van helyem.
Írjatok privátban!
Sziasztok!Vastagf idősebb urak?Ha otthon elhanyagolnak de igényelnéd!?Nem fogsz csalódni,sőt....adatlapot olvass,keress bizalommal privátban!Természetesen diszkréció mellett!!