Mindenkitől elnézést kérek kiknek nem válaszoltam, sokan írtak. De az első jelentkezőnek adom oda.
(Ez egy válasz vesz.pasi üzenetére (2023. 08. 28. hétfő 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 28. hétfő 13:39

Sziasztok! Rossz rendelés eredménye de van egy 21,5 cm de lehet, hogy nagyobb élethű vibrátor. Párom meglátta azt mondta azonnal tűntessem el. Párnak vagy hölgynek oda adom nem kérek cserébe semmit. Privátba írj légyszíves!
Sziasztok! Péntektől a hétvégét Balatonon töltöm. Szívesen csatlakozom, hölgyekhez, párokhoz, akár mindkét fél örömére. Helyem van, ha szükséges, de akár szabadban is.
Veszprémben ma valaki?
Írj,ha Veszprémben vagy a környékén szopnál,pasi is lehetsz.
Sziasztok,
Esztergom környékén ismerkednék hölgye, párral. Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd.
Tamás
Esztergom környékén ismerkednék hölgye, párral. Ha szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd.
Tamás
Hetvegen valaki Köveskálon?
Sziasztok! Párt,lányt keresek! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében. Utazni tudok, de helyem is van.
Pápa-Veszprém között valaki a ma délután folyamán talizna?

Fehérváron keresek lányt elhanyagolt feleséget! Vékony nők előnyben! Én jóképű igényes 43 éves pasi.
Sziasztok!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!
Holnap ismét leszek M4, M0, M1 vonalon, elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok ha gondoljátok írjatok! Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!

Szívesen megennék egy sütit egy nővel. A többi majd kiderül.
Nem független férfiként keresek nőt párt Komárom környékén.
Héten bármely este hölgy ,pár Székesfehérvár ,környéke?
Sziasztok most hétvégére párral ismerkednék persze, aki komolyan gondolja akár hosszabb távon is válaszokat privátban előre is köszönöm.
Sziasztok. Tatán töltők pár napot. Szívesen ismerkednék Párral!
Fejérben ,hölgyet,párt keresnék.Hetero alapon.
Esetleg párt kukkolnék..
Esetleg párt kukkolnék..
Pápa-Ajka környékén most valaki?
Hely és kocsi van

Tatán: hűtő, mikró, 90x200 ágy elvihető .. Fizetés természetben ! ... érdeklődni priviben