Dunaújvárosban valaki?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Hello.
Ma délutánra keresnék, Komárom - Gönyü környéke.
Pl 101 km-nél Duna part is.
Szép napot
Ma délutánra keresnék, Komárom - Gönyü környéke.
Pl 101 km-nél Duna part is.
Szép napot
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Üdv.Párt,hölgyet keresek.Helyem van,de utazni is tudok Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében.
sziasztok van itt nő vagy pár keresek vagy szex masszást pápán
Kaland ma este valaki? Hely van ….dugatnám magam!
Valaki most Székesfehérvár?
Sziasztok! Dunaújváros vagy Fejér megye környékén ismerkednék 50 feletti hölggyel.
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Ajka környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget panziós kalandra!!! Szőkék,kerek fenekű lányok előnyben! Én jóképű igényes 43 éves pasi. Írj telszámot és hívlak.
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvárt
Fehervar, fejer m vki kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szép napot. Holnap délelőtt vki fejér megyében?
Esztergom környékén cumi, kézi munka viszonzás nélkül kocsiban. Palatinus tó partján vagy környékén
Sziasztok
Badacsonytomaj környékén ma valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Badacsonytomaj környékén ma valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Ma este szopnék diszkréten! Tata és környéke! Akár kíváncsi heterot is!
Ma délelőtt Veszprémben pasi közös hoki rá, orálra, szabadban?
Szia édes. Írtam neked provátba. Nekem ma délután akár jó lenne,és helyem is lenne. Ha benne lennél várom leveledet
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 09. 02. szombat 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)