Ma valaki?
Sziasztok! Pápán keresünk pasit akit kocsiból kukkolhatnánk maszti közben.
(Ez egy válasz bargyor üzenetére (2023. 09. 26. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 26. kedd 09:17

Sportos, fiatalos párként keresünk két pasi beszállót magunk mellé, kizárólag a feleségem örömére, heteró alapon. Azt szeretnénk, hogy az egyik pasi mindig kamerázzon, amíg a másikkal kényeztetjük a feleségem, majd csere, így senki sem marad ki a jóból. Ha felkeltettük érdeklődésed, privátban jelezz.
Üdv! 34 éves, átlagos alkatú veszprémi pasi vagyok. szeretem a nagy fenekeket, és a finom bőrt. Néha járok pesten is. Szeretnék találni egy kedves nőt, akivel sokat beszélgetünk, és szexelünk.
Sportos, fiatalos párként keresünk két pasi beszállót magunk mellé, kizárólag a feleségem örömére, heteró alapon. Azt szeretnénk, hogy az egyik pasi mindig kamerázzon, amíg a másikkal kényeztetjük a feleségem, majd csere, így senki sem marad ki a jóból. Ha felkeltettük érdeklődésed, privátban jelezz.
Veszprém környékén szopatnék.
Sziasztok Pápa- Veszprém környékén találkoznék huncutkodnék
Ajkán taliznék lánnyal elhanyagolt feleséggel!!! Lakás van, vagy panzió! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat!
Ma este csatlakoznék olyan cuckold kedvelő párhoz ,ahol mindkét félnek a kedvére tehetnék.
Szeretem a telt idomokat.Ápolt,káros szenvedélyektől mentes illemtudó pasi vagyok.
Budaörs,Bp,Érd-Székesfehérvár vonalon.Kérem csak olyan írjon akinek a ma este jó.
.
Szeretem a telt idomokat.Ápolt,káros szenvedélyektől mentes illemtudó pasi vagyok.
Budaörs,Bp,Érd-Székesfehérvár vonalon.Kérem csak olyan írjon akinek a ma este jó.
.
Érzéki LÁNYT-
HÖLGYET keresek tartós kapcsoltra-aki a seggét is szívesen nyalatná velem.....
HÖLGYET keresek tartós kapcsoltra-aki a seggét is szívesen nyalatná velem.....
Párokkal,pasival ismerkednénk az adatlapunk alapján..
Dorogon szopnék,( VISZONZÁS NÉLKÜL) vékony testalkatú,lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok. A héten délutánúnkként ráérek. Keresek egy nőt aki szintúgy ráér. A többit majd privátban megbeszéljük.
Dunavecse kikötő este valaki?
Sziasztok! Ajkán taliznék ma
írj ha van ötleted

Bi és csak bi házibarátot keresünk!Üzenetben !!!
nagyon nehéz itt bárkivel is ismerkedni :(
Ma este fehérvàron hölggyel/párral talàlkoznèk!

Veszprém, Tapolca környéke ? Bi alapon
Sziasztok
Szerda estére keresünk Lányt vagy Párt női bi párcserés játékra.
Győr és környékén.
Szerda estére keresünk Lányt vagy Párt női bi párcserés játékra.
Győr és környékén.