Sziasztok!Veszprém és Győr környékén párt,bi pasit keresek.Uni/passzív szerep izgatna.Írjatok
Sziasztok!
Szombat délelőttre keresek kikapcsolódási lehetőséget heteró alapon Dunaújváros és környékén.
Szombat délelőttre keresek kikapcsolódási lehetőséget heteró alapon Dunaújváros és környékén.
Ma estére vagy holnap délutánra - estére keresünk bevállalós pårt vagy szóló pasit felhőtlen együttlétre. Esztergomban vagyunk, hely megoldott. Privát leveleket várunk, előtte légy szives olvass adatlapot.
Pápa +50km-es körzetben ma este valaki?

Ma estefelé Pápán vagy közelében kocsikázom, ha esetleg valaki nyitott lenne. Üziket várom privát
Sziasztok!42 èves sub biszex fèrfikènt keresem azt a párt, akik játszadoznának velem, akik használnának-kihasználnának!Szívesen szopok a hölgy előtt, vagy nyalok sokáig amíg igèny van rá!Lehet egyszeri, de tartósabb is!Hegyeshalomtol-Tatabanyáig keresek, az utazás nem gond számomra!Illetve hölgyet, aki kis játszadozasra vagyik, vagy csak kènyeztetnè magát egy kicsit!Kevès tabum van, amit ígèrek-mondok azt maradèktalanul betartom!Várom hogy jelentkezzetek, játszadozzatok velem bárhol-bármikor!
Sziasztok!
Párként keresünk jóképű intelligens pasit 3as hoz, adatlapunknak megfelelően!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Hozzánk hasonló párok leveleit is várjuk!! smile
Szép estét!! smile
Párként keresünk jóképű intelligens pasit 3as hoz, adatlapunknak megfelelően!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Hozzánk hasonló párok leveleit is várjuk!! smile
Szép estét!! smile
Sziasztok. Olvassad el, az adatlapomat...!!! Remélem, felkeltettem az érdeklődésed,,...
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Veszprémben van valaki még?
Sziasztok ismerkednek..
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2023. 10. 19. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 19. csütörtök 10:53

Sziasztok na mégegyszer neki futunk.
Most szombaton szívesen találkoznánk párral max 40 éves kor ig
Női bi párcserés játèkokat keresünk
Férfi heteró alapon.
Most szombaton szívesen találkoznánk párral max 40 éves kor ig
Női bi párcserés játèkokat keresünk
Férfi heteró alapon.
Veszprém és annak környékén szopatok.
Sziasztok. Pár vagy hölgy?Helyem van utazni 50km-es körzetben oké.
Ma délutánra - estére keresünk bevállalós pårt vagy szóló pasit felhőtlen együttlétre. Esztergomban vagyunk, hely megoldott. Privát leveleket várunk, előtte légy szives olvass adatlapot.
Megbízható és igényes férfit keresek, aki hetero kapcsolatban él és szivesen szopatna rendszeresen egy lelkes pasit. Győr-Tatabánya-Kisbér háromszögben keresek, helyem sajnos nincs...
Tapolca környékén valaki?
Privátban keres
Privátban keres
Irtam nektek
(Ez egy válasz openaircouple üzenetére (2023. 10. 20. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 20. péntek 08:38

Ma délutánra - estére keresünk bevállalós pårt vagy szóló pasit felhőtlen együttlétre. Esztergomban vagyunk, hely megoldott. Privát leveleket várunk, előtte légy szives olvass adatlapot.
Veszprém mellet lenne helyem bármire...
8/6 Párt keresek akik szívesen megismernének egy ápolt kedves párt!Normális,jóképűnek tartott férfi vagyok 18/6 intím mérettel,ha ez számít. Képeim vannak fent természetesen aktosak,de ez egy szexpartner kereső oldal,gondolom ez nem meglepő.Nem vagyok kezdő,de profi sem ezen a téren,szeretem,a hármas erotikát,extra pervez dolgok nem izgatnak,csak ami mindenkinek kellemes. Nem minden áron,és nem mindenkivel. Elötte ismerkedés,fontos és a szimpátia is.Ha most próbálnátok ki nyugodtan írjatok. Ha már van tapasztalat az is jó. Minden jó a mi kellemes!
Ma este valaki a párommal, elöttem, velem együtt?