Ajkán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat. Lakás is van tali itt is jó. Szőke lányok előnyben.
Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Pápa környéke ma estefelé?
Pápa és környékén (max 50km) ma valaki?
Kiváncsi heterók is bátran irhatnak

Badacsonytomaj környékén valaki napközben?
Privátban keres.
Privátban keres.
De sajnálom, hogy kiesek a keresési feltételekből...
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 08:24

Veszprém környéki 35-45 év körüli nem dohányzó, jó megjelenésű pasit keresek. Lehetőleg függetlent, hosszú távra. Telefon és képcsere ne ijesszen el.
Sziasztok!Otthon elhanyagolt,vastagf kíváncsi heteró urak Kom megyében,akik igénylik,hogy orálisan kielégítsék egyoldalúan??Ha nagyon szereted,de nem kapod meg,nem fogsz csalódni,sőt......keress bizalommal,privát üzenetben!Diszkréció természetes!
Péntek délelőtt Veszprémben leszek..hölgynek,pár hölgyének szívesen adnék egy finom erotikus masszázst..privátba kérném a leveleket..

Veszprém környéki 35-45 év körüli nem dohányzó, jó megjelenésű pasit keresek. Lehetőleg függetlent, hosszú távra. Telefon és képcsere ne ijesszen el.
Sziasztok
Feleség örömére, keresünk ma délelőtt 10 órától plusz egy pasit, vagy lányt
A tali Tatabánya környékén lenne .
Csak nemdohányzó valakit keresünk !
Ha jó az időpont, és a helyszín, és el is tudsz jönni !!!
Akkor írj priv üzit !
köszi
Feleség örömére, keresünk ma délelőtt 10 órától plusz egy pasit, vagy lányt

A tali Tatabánya környékén lenne .
Csak nemdohányzó valakit keresünk !
Ha jó az időpont, és a helyszín, és el is tudsz jönni !!!
Akkor írj priv üzit !
köszi
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvár
Pasit keresünk feleség közös kényeztetéséhez..
Győr és vonzáskörzetéből..
Első talin sex nincs,ezt vedd figyelembe..(képcsere,viber,tali)
Adatlapot olvass...
Győr és vonzáskörzetéből..
Első talin sex nincs,ezt vedd figyelembe..(képcsere,viber,tali)
Adatlapot olvass...
Sziasztok, szép estét kívánok mindenkinek. 41 éves srácként keresnék hölgyet párt heteroszex alapon, akár ma este is . Utazni tudok, vas veszprém zala fejér megye nem okoz problémát. Ha esetleg valaki hasonlót keresne várom jelentkezését. Peti
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok,
Esztergom, Tatabánya környékén ismerkednék hölggyel vagy párral. Privát üzenetben jelezd, ha szívesen ismerkednél.
Tamás
Esztergom, Tatabánya környékén ismerkednék hölggyel vagy párral. Privát üzenetben jelezd, ha szívesen ismerkednél.
Tamás
sziasztok párokat keresek hármas szexre helyem van veszprém megyében
Fehervaron közöshokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Fehérváron kiverném az autómban.
Nyugis helyen.
Szívesen venném nézelődők jelenlétét.
Nyugis helyen.
Szívesen venném nézelődők jelenlétét.
Tata, Komárom, szopatna valaki?