Sziasztok!Nőt,párt keresnék! Adatok/kép az adatlapon!
Tata, Komárom, szopatna ma valaki?
Szép napot. Holnap Tata Tatabánya Komárom Győr ,környékén keresek párt . Akár masszázs is extrákkal.
Sziasztok
Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
Badacsonytomaj környékén valaki?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres
A mai napon keresek kalandot.
Szia/ Sziasztok. szexkapcsolat céljából vagyok itt. Egyedülálló, nyitott pasi vagyok. Nőt, párokat keresek. Veszprém vár megyébe Ápolt, minden téren megbízható pasi vagyok, diszkréció maximálisan adott és elvár
Sziasztok smile 18.-a szombat késő delután fiatal sráccal taliznánk Győrben smile max 35 éves korig.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Holnapi napra keresek kalandot!
Velencei tó körül ismerkednék mai nap! Hölgyek,párok
Ajkán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat. Lakás is van tali itt is jó. Szőke lányok előnyben.
Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Pápa környéke ma estefelé?
Pápa és környékén (max 50km) ma valaki?
Kiváncsi heterók is bátran irhatnak

Badacsonytomaj környékén valaki napközben?
Privátban keres.
Privátban keres.
De sajnálom, hogy kiesek a keresési feltételekből...
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 08:24

Veszprém környéki 35-45 év körüli nem dohányzó, jó megjelenésű pasit keresek. Lehetőleg függetlent, hosszú távra. Telefon és képcsere ne ijesszen el.
Sziasztok!Otthon elhanyagolt,vastagf kíváncsi heteró urak Kom megyében,akik igénylik,hogy orálisan kielégítsék egyoldalúan??Ha nagyon szereted,de nem kapod meg,nem fogsz csalódni,sőt......keress bizalommal,privát üzenetben!Diszkréció természetes!
Péntek délelőtt Veszprémben leszek..hölgynek,pár hölgyének szívesen adnék egy finom erotikus masszázst..privátba kérném a leveleket..

Veszprém környéki 35-45 év körüli nem dohányzó, jó megjelenésű pasit keresek. Lehetőleg függetlent, hosszú távra. Telefon és képcsere ne ijesszen el.