Fogadni tudó hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék ma este Székesfehérváron és környékén. 40-es ápolt, igényes, potens pasi vagyok.
Sziasztok este Veszprém szívesen randizom mókázom . autós is .
Sziasztok!
Adatlapom szerint pénteken este szívesen csatlakoznék párhoz hármasra. Keress bátra utazni tudok.
Adatlapom szerint pénteken este szívesen csatlakoznék párhoz hármasra. Keress bátra utazni tudok.
Tata, Komárom környékén idősebb, aki szopatna?
Sziasztok. Hölgyet,párt keresek.Van helyem,utazni nem tudok.
Akarattya-Kenesei környékén egy kis kaland? Privátban írj, köszönöm.
Lenne ma valaki?
Ajkán keresek mai talira lányokat, elhanyagolt feleséget szex talira! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat. Lakás van.
Sziasztok . Ma délután kora este Veszprém környékén huncutkodnék . Autóval vagyok .
Sziasztok, ma délelőtt Székesfehérvár, Veszprém, Várpalota környékén ráérő pár vagy nő találkozni? Hetero alapon
Sziasztok! Biszex pasiként keresnék párt....Helyem nincs de mobilis vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 29. hétfő 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 29. hétfő 17:25
Törölt felhasználó (4723276)

Sziasztok! Párt keresünk közös örömökre. Tatán van helyünk.
Sziasztok! Párt keresünk közös örömökre. Tatán van helyünk.
Sziasztok
Szívesen kukkolnék ma Fehérváron Nőt,Férfit,párt!
De engem is meg lehet lesni miközben masztizom!
Privátba jelezz és megírom mikor és hol leszek megtalálható!
Szívesen kukkolnék ma Fehérváron Nőt,Férfit,párt!
De engem is meg lehet lesni miközben masztizom!
Privátba jelezz és megírom mikor és hol leszek megtalálható!
Veszprémben valaki?
Sziasztok! Pénteken esetleg párokhoz csatlakoznék Fehérváron! Szombaton vagy vasárnap pedig komáromi termálba! Szép napot!
Sziasztok !
Párként, keresnénk párt huncutkodásra
Elsősorban szombat napközbeni találkozóra keresnénk, Komárom megye előnyben !
Párként keresnénk/ Nő, Férfi/ mindketten 46 évesek , ápoltak, diszkrétek vagyunk, nem dohányzunk !
Részleteket, priv üziben .
Kérlek !!!!!!!! ! ! ! ! ! !
Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét !!!!!!!!!!!!!!
Köszönjük.
Párként, keresnénk párt huncutkodásra

Elsősorban szombat napközbeni találkozóra keresnénk, Komárom megye előnyben !
Párként keresnénk/ Nő, Férfi/ mindketten 46 évesek , ápoltak, diszkrétek vagyunk, nem dohányzunk !
Részleteket, priv üziben .
Kérlek !!!!!!!! ! ! ! ! ! !
Feleslegesen ne raboljuk egymás idejét !!!!!!!!!!!!!!
Köszönjük.
Sziasztok! Olyan lányt, nőt keresek, aki február 20. este eljonne hozzám egy hotelbe Székesfehérváron. Szexben bármi jöhet, ami élvezetet nyújt. 40 éves pasi vagyok. Részletek privatban
Sziasztok. Ma 13.30-14 óra körül szopnék Veszprémben. Privát üzenet jöhet.
Sziasztok péntek vagy szombat estére keresnénk párt vagy hölgyet baratkozasra közös szexre Kecskemét környékén csak fogadni tudunk
Jó reggelt székesfehérvár győr útvonalon esetleg lenne kedve valakinek találkozni??