Hétfőn kora délután Veszprém és környéke vki?
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy holnap.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy holnap.
Priviben írjatok.
Szép napot..
Sziasztok. Szívesen ismerkednénk Biszex párokkal. Viber ne okozzon problémát.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Sziasztok!
Ma este fehérvár környékén hölgyhöz,párhoz csatlakoznèk!
Ma este fehérvár környékén hölgyhöz,párhoz csatlakoznèk!

Sziasztok! Székesfehérváron van helyem. Szivesen vendégül látok hölgyeket, párokat heteró alapon.
Tapolca környékén valaki ma ?
Pár nő esetleg pasi?
Hely van. Privátban keres
Pár nő esetleg pasi?
Hely van. Privátban keres
Írj rá ha érdekel,ki tudja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 16. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 16. péntek 13:55
Törölt felhasználó (4730525)

Ma estére fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek Székesfehérváron vagy Tatabányán és környékén. 40-es, ápolt, igényes potens srác vagyok.
Sziasztok. Veszprém és Székesfehérvár környékén találkozna ma valaki? Uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót keresek

És ha találatok ilyen férfit, utána hozzánk is jöhet
(Ez egy válasz taki8705 üzenetére (2024. 02. 15. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 15. csütörtök 21:55

Sziasztok, holnap (péntek) 12-14 óra között Komárom és környékén keresnék kalandot. Tőbbit privátban.
Ma estére fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek Székesfehérváron vagy Tatabányán és környékén. 40-es, ápolt, igényes potens srác vagyok.
34 éves pasi keres egyedülálló hölgyet.
Sziasztok! Ma Szèkesfehérváron 4-7 ig szívesen fogadnék párokat hölgyeket nálam! Szép napot!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Kalandot keresnék a mai napon.
Tata, Tatabánya környékén.
Kérlek, írj priv ützit.
Köszönöm
Kalandot keresnék a mai napon.
Tata, Tatabánya környékén.
Kérlek, írj priv ützit.
Köszönöm
Sziasztok. 100 orás okj tanfolyamot vegzett általanos masször vagyok. Jelenleg aktivan nem gyakorlom a szakmát. Ha felkeltettem az érdeklödésetek adatlapomon vannak fotok. Utazni tudok. Van viberem is.
(Ez egy válasz katipeti üzenetére (2024. 02. 14. szerda 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 14. szerda 09:03

Keresnénk egy sportos, masszőr pasit, hölgytagunk részére!
Igen olyat, aki tényleg masszőr. Sportos, igényes, ápolt, magas pasit keresünk. Tudjuk, szűkítjük a kört, de nem mindenáron keresünk. Olyan legyen, akivel a hölgy igazán élvezi a masszázst. Normál masszázzsal kezdenénk, és az menne át erotikus masszázsba. A fizetség a hölgyön múlik. Ha élvezte, akkor egy kézi levezetés vagy francia, de ha nagyon akkor szex. Férfi tagunk nézőként lenne jelen de ha kedve tartja beszáll. Privátban írjatok!
Igen olyat, aki tényleg masszőr. Sportos, igényes, ápolt, magas pasit keresünk. Tudjuk, szűkítjük a kört, de nem mindenáron keresünk. Olyan legyen, akivel a hölgy igazán élvezi a masszázst. Normál masszázzsal kezdenénk, és az menne át erotikus masszázsba. A fizetség a hölgyön múlik. Ha élvezte, akkor egy kézi levezetés vagy francia, de ha nagyon akkor szex. Férfi tagunk nézőként lenne jelen de ha kedve tartja beszáll. Privátban írjatok!
Sziasztok, holnap (péntek) 12-14 óra között Komárom és környékén keresnék kalandot. Tőbbit privátban.
Pápa és környékén (max 100km) találkozna ma valaki?
Uni vagy aktív srácot keresek, de kíváncsi heterók is bátran kereshetnek

Csak nő kell hozzá!!?
(Ez egy válasz Skywolf70 üzenetére (2024. 02. 15. csütörtök 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nincs senki aki nőt dugna velem együtt?