Ma este ,délután hölgy ,pár?
Utazni tudok.
Utazni tudok.
Sziasztok!Ma kora délután pár aki kalandozna Balaton északi partján?
Holnap délelőtt komáromban valaki?
Ma estére keresünk egy pasit Esztergomban aki 20 óra körül ráér. Orál játék érdekelne az autó hátsó ülésén úgy, hogy a pasim nézné elölről és néha kézzel besegítene. Diszkréció adott és elvárt.
Autóban vagy szabadban kiverném ma a farkam. Lenne hölgy vagy pár aki kukkolna, vagy csatlakozna? Esetleg segítene? Privátban írj, köszönöm.
Sziasztok! Nem volt most az Esztergomi Aquasziget naturista szaunában pár aki ismerkedett volna pasival? Mert ott voltam és nehéz volt eldonteni
Holnap, fél 12 körül Székesfehérváron, hellyel rendelkezővel kalandoznék! Priviben írjatok
Sziasztok. Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Aktívak írjatok.

Pápán keresek lányt vagy párt közös együtt létre
Sziasztok!Ma dálután tata,tatabánya valaki ?Csak orál szex érdekel!Üzenet csak privátba!
Fehérváron ma diszkrét kaland.Írj mikor és hol .
Sziasztok
Pár napot eltöltünk Keszthelyen és Balatonfüreden március 24-28 között . Szeretnénk megismerni egy hölgyet adatlapunkon leírtak szerint. Ha neked elfogadható és szimpatikusnak találsz várjuk üzenetedet .
Pár napot eltöltünk Keszthelyen és Balatonfüreden március 24-28 között . Szeretnénk megismerni egy hölgyet adatlapunkon leírtak szerint. Ha neked elfogadható és szimpatikusnak találsz várjuk üzenetedet .
Sziasztok!Ma délelőtti órákba esztergomba valaki ?Csak orál szex érdekel!Üzenet csak privátba!
Fiatal, egyedülálló, méretes srác vagyok. Kiadós és tartalmas együttlétre keresek párokat, illetve hölgyeket kortól függetlenül. Dunaújvárosban, lakásomon tudok fogadni, de akár az utazás is megoldható. Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom az üzeneted!

Sziasztok, napi szinten járok Veszprém és Várpalota között ha hozni vinni kell valakit keresen meg privátba (leginkább lányok).
Holnap, dél körül Székesfehérváron leszek. Hellyel rendelkezőt keresek, alkalmi szexre!
Csütörtökön az esztergomi fürdőben egy tali?
Pápán méreteset szopnék-diszkréció....
Lenne kedve valakinek meglesnie ma miközben masztizom Fehérváron 19 óra fel?
Privátba írj!
Privátba írj!
párokkal ismerkednék hetero alapon Zala Veszprém vár megyéig privibe lehet írni