Irj rám kérlek
(Ez egy válasz Kaktusz23 üzenetére (2024. 03. 21. csütörtök 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Veszprém és Vas megye környékéről keresek párt lányt közös időtöltésre
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van.
Fehervaron vki bisex kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Itt-ott
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 21. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 21. csütörtök 10:41

Törölt felhasználó (4724940)

Hetero van itt?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Még akad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 21. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Hetero van itt?
Sziasztok! jövőhét délelőtti órákban keresek Székesfehérváron hellyel rendelkező partnert/partnereket.
Én biszex pasi vagyok, elég sokminden érdekel. a többit privátban
Én biszex pasi vagyok, elég sokminden érdekel. a többit privátban
Jelen!

Hetero van itt?
Hetero van itt?
Ma esti "autós" kalandra érett hölgy, pár ismeretségét keresem.
Győr-Kisbér környékén.
Győr-Kisbér környékén.
Sziasztok!Ma 17után Kom megyében vastagf,diszkrét urakon segítenék egyoldalúan!Adatlapot olvass,keress bizalommal,privát üzenetben!
Férfi aki szopatna ?
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Veszprém Almádi pár ? igaz it t sosincs lofasz se

Pápán keresek lányt vagy párt közös együtt létre
Pár vagy hölgy aki fogadna? Almádi környéke? Privátot írjatok. Köszönöm
Székesfehérvár - Tata között autós vagy szabadtéri kalandra? Privátban. Köszönöm.
Sportos 40 es pasi partnert keres ma délután Budaörs, zsambek Tata vonalon sportos párokat ill szóló hölgyet keresek kizárólag hetero alapon szép
napot üdv: P
napot üdv: P
Beszélgetésre keresek nőt. A többi majd alakul.