Keszthely környékén esetleg ma este kukkolható pár lenne? Vagy esetleg aki azt kukkolná, ahogy én kiverem?

Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok.
Dunaújváros, és környékén ma este hölgy vagy pár? Aki, akik két negyvenes pasival találkoznának? Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba. Helyünk lenne, utazás nem gond! Hozzunk ösdze egy jó kis bulit.
Dunaújváros, és környékén ma este hölgy vagy pár? Aki, akik két negyvenes pasival találkoznának? Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba. Helyünk lenne, utazás nem gond! Hozzunk ösdze egy jó kis bulit.
Sziasztok! Velencei tó környékén kalandoznék ma! 37-éves 191magas vagyok.Hölgyek,párok jelentkezését várom.
Sziasztok!Esztergom-Párkány-Dorog,és környékén 18-50 év közötti,átlagos alkatú Nő borotvált PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM ÉLVEZÉSIG.Cserébe nem kérek semmit,csak NYALNI SZERTETNÉK!Autómban is lehet.Párhoz is csatlakoznék a Nő örömére:Kedves,figyelmes pasi vagyok...
Veszprém mellet lenne helyem bàrmire!!!
Tata valaki? Környéke.
Sziasztok Zalai vagyok tudnék utazni és van fükaszám is
(Ez egy válasz Be_Ri üzenetére (2024. 03. 23. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 23. szombat 10:15

Sziasztok. Veszprémben keresünk normális ,megbízható pasit tavaszi fűkaszáláshoz.
Mai napra bisex nagyfarkú fiút keresünk vagy párral is találkoznánk!
Várjuk a jelentkezőket!
Várjuk a jelentkezőket!
Sziasztok. Veszprémben keresünk normális ,megbízható pasit tavaszi fűkaszáláshoz.
Tapasztalatlan, de nagyon lelkes férfiként keresek házaspárt mindkét fél örömére, tehát ahol a férfi is igényelné hogy kényeztessem. Imádom kényeztetni a női és férfi testet is egyaránt. Természetesen kölcsönös férfias játékokban is benne lennék.
Hosszútávú, szép diszkrét kapcsolatot keresek, időnként szivesen találkozom és kényeztetem csak a férfit is.
Igényes, diplomás férfi vagyok és nagyon ápolt. Átlagos alkatom és méretem van.
Passzív biszex vagyok, a bizalom kialakulása után a férfitagot finoman és élvezetesen leszopnám és nyelném a gecijét...
Hosszútávú, szép diszkrét kapcsolatot keresek, időnként szivesen találkozom és kényeztetem csak a férfit is.
Igényes, diplomás férfi vagyok és nagyon ápolt. Átlagos alkatom és méretem van.
Passzív biszex vagyok, a bizalom kialakulása után a férfitagot finoman és élvezetesen leszopnám és nyelném a gecijét...

Sziasztok, ma este 8 óra után rá érek és Veszprémben leszek ha van a környéken unatkozó lány vagy nő írjon nyugodtan hátha összejön valami izgalmas közös jó program.
Párok, lányok, fiúk egy kis kèzimunka, vagy szopás oda vissza ?
írj privátba

Veszprém környékén "ismerkednék" nővel.
Masszőrt keresek Székesfehérvár környékén.
Szopatna ma valaki, Tata, Tatabánya?
Házaspár keresi a család házibarátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Ajka és környékén szívesen ismerkednek lányokkal, hölgyekel ,akik elhanyagolta érzik magukat szexuálisan akár napközbeni találkozásra is van lehetőség búvóhellyel és teljes diszkrécióval , ha tetszik csak bátran írj ,érted is tudok
menni.
menni.
Sziasztok elsősorban férfit keresek székesfehérváron aki szopatna, 26eves sportos vagyok
Sziasztok.
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi pici babás (nálunk 3 hónapos), vagy kisgyermekes párt keresünk lakóhelyünk max 100 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével is fűszerezve...
Olyan pár jelentkezését várjuk, akik kezdők, tapasztalatlanok ebben a világban, hasonló élethelyzetben vannak, és úgy gondolják, hogy egyetlen partnerrel is fantasztikus dolgokat élhetnek át hosszútávon...
Hozzánk hasonlóan igényes, értelmiségi pici babás (nálunk 3 hónapos), vagy kisgyermekes párt keresünk lakóhelyünk max 100 kilométeres körzetében, egyelőre csak levelezés, lassú ismerkedés szintjén...
A későbbiekben egy hosszútávú jóbarátság és finom, igényes szexuális kapcsolat is lehet a dologból, párcserével is fűszerezve...
Olyan pár jelentkezését várjuk, akik kezdők, tapasztalatlanok ebben a világban, hasonló élethelyzetben vannak, és úgy gondolják, hogy egyetlen partnerrel is fantasztikus dolgokat élhetnek át hosszútávon...