Komáromban most? Igényes párt kényeztetnék.
Sziasztok. Találkozna ma valaki Veszprém és Sz.fehérvár környékén? Csak srácot keresek, lehetőleg unit vagy aktívat
kíváncsi heterók is bátran írhatnak

Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van.
Sziasztok,
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Tamás
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Tamás
Hölgy,pár ma délután ,este fehérváron,környékén?
Fehervarln vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Dunaújváros környékén hölgy vagy pár, ma délután? Aki, akik egy autós találkába benne lennének! Most indulók Budapestről! Persze ha nem vagyok szimpatikus tovább sétálsz, sétáltok! Gueultok. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba!
Élményekben gazdag szép napot kívánok, mindenkinek.
Élményekben gazdag szép napot kívánok, mindenkinek.
Ma pàrt, hölgyet fogadnèk Tatàn....
Sziasztok!Ma dun Kom megyében vastagf,otthon elhanyagolt urak??Ha imádod,hogy alaposan kielégítenek....Egyoldalúan segítenék,keress bizalommal,privát üzenetben!
Fiatal, egyedülálló, méretes srác vagyok. Kiadós és tartalmas együttlétre keresek párokat, illetve hölgyeket kortól függetlenül. Dunaújvárosban, lakásomon tudok fogadni, de akár az utazás is megoldható. Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom az üzeneted!

Székesfehérváron
(Ez egy válasz Bi szfvár üzenetére (2024. 04. 08. hétfő 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 08. hétfő 07:22

Sziasztok férfit, párt, hölgyet lesnék szabadban 26 éves sportos vagyok
Sziasztok férfit, párt, hölgyet lesnék szabadban 26 éves sportos vagyok
Sziasztok! Adatlapom alapján, keresem partnerem, partnereim, lehetőleg a közelben.
Közös programokra keresek nőt.
Mostanában Komárom környékén nagyfarkú autós???
Sziasztok! Holnap este Komáromban leszek. Lesz helyem, de utazni is tudok. Igényes, diszkrét párral szívesen találkoznék. Minden izgalmas dologban a partneretek lennék kölcsönös szimpátia esetén. Csak olyanok írjanak, akik találkozni is mernek! Akár autós kaland is....
szopatnál is?kis méret érdekel engem!irj!
(Ez egy válasz Búék 23 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Tatabányán idősebb pasi?

Balatonalmádi valaki?