Erre a hétre keresnék heteró alapon kellemes kikapcsolódási lehetőséget, nő, nők, párok személyében... (04. 22-04. 28)
Szimpatikus nőt keresek alkalmi kikapcsolódásra.
Kukkolnék pasikat, lányokat, párokat maszti/szex közben Budaörs, Tatabánya, Komárom környékén. Csak kukkolás, kontakt nincs.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápá
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Veszprémi környéki lányok, asszonyok, nagymamák vannak itt?
Biszex párokkal találkoznék mindkét fel örömére! Helyem van Veszprémben de utazni is tudok
Heteroszexuális férfiként hölgyet keresek Veszprém környékén
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok .Heteroszexuális férfiként keresek hölgyet rendszeres szexre.
Tali ma este valaki?
Sziasztok. Hétfőtől-szerdáig Kehidán ismerkednénk biszex lányokkal fiukkal párokkal
Ma késő délutan/este kalandoznék hölgyel, párral Siófok Szfvár környékén!
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
Vasárnap délelőtt?
Privát írj.
Privát írj.
Ajkán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex talira! Lakás van. Panzió is oké. Szőkék előnyben. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat.
Idős úr keres farokszopót....
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Komárom környékén keresek idősebb urat. aki szopatni szeretne.