Balatonalmádi valaki?
Sziasztok! Ma este lenne Hölgy vagy Pár a Balaton északi partján akik szívesen vennék egy 28éves magára igényes pasi közeledését?
Sziasztok! Velencei-tó környékén kalandoznék ma este! Hölgyet,párt keresek. Én 36 éves,magas,férfias vagyok.
Sziasztok. Napközbeni autós kalandra keresek párt. Minden jóban benne vagyok
Tapolca és környéke bi kaland ? Diszkréció adott
Kedden és/vagy szerdán délelőtti órákban keresem partnerem minden jóra! Nő/Férfi/pár
Pápa környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra! Autós kaland vagy panzió! Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat!
Valakinek,most délelőtt, laza kaland ?
Csak priv üzit !
Köszi.
Csak priv üzit !
Köszi.
Holnap este szopnék egyoldalúan borotvált,max 45 férfit. Várpalota mellett van helyem. Priviben írj rám.
Ma esetleg Hölgy vagy Pár Balaton Északi partján valahol? Én 28éves magára igényes Pasi vagyok
Sziasztok , most szerdára (8.-ára) keresünk párokat 60 km-es távolságból …
Sziasztok!
A hetvégén 05.10-11.-én Székesfehérváron leszünk, szívesen gabajodnánk hozzánk hasonló testalkatú és korú párokkal, kölcsönös szimpátia esetén! Akár egy privát partyn is szívesen részt vennénk!
Várják privát leveleiteket!
Szép napot mindenkinek!!
A hetvégén 05.10-11.-én Székesfehérváron leszünk, szívesen gabajodnánk hozzánk hasonló testalkatú és korú párokkal, kölcsönös szimpátia esetén! Akár egy privát partyn is szívesen részt vennénk!

Várják privát leveleiteket!

Szép napot mindenkinek!!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit
Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápá
Sziasztok! Hölgy vagy Pár balaton Északi partján? 29 éves magára igényes pasi vagyok
pasi-pasi felállásban ismerkednék, veszprém-környéke..
Esztergom környékén éjfél után valaki(k)? Pár esetleg max 30éves pasi? Kukkolás, közös maszti, stb.
Valaki most este Balatonon?
Sziasztok! Szerda csütörtök péntek 3 éjszaka tudok szállást biztositani hölgynek párnak Veszprémben. A többit és jelentkezés privátban. Ha valaki ki akarja próbálni milyen masszázs ágyon , kondi padon a szexelni itt megteheti