Beviszik az erdőbe, az biztos....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 07. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 07. kedd 20:19

Törölt felhasználó (4724940)

Hát arra

Veszprém megyében heteró férfi hölgyet kényeztetne.
Sziasztok párokkal ismerkednénk!!
Esztergom környékén éjfél után valaki(k)? Pár esetleg max 30éves pasi? Kukkolás, közös maszti, stb.
Kedves házaspárt keresek hosszútávra...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
pénteken délelött veszprémben kisméretü?szopnék egy jot!!én bi mackos!
Péntek este Valaki? Hölgy? Pár ( na ennek nagyon örőlnék) ? Pasi?
Tata vagy környéke
Tata vagy környéke
Sziasztok! Valaki Balaton északi partján?
Hát arra
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2024. 05. 07. kedd 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Pontosan merre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 07. kedd 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 07. kedd 16:27
Törölt felhasználó (4704825)

Sziasztok,
Tapolcán ma az erdőben dugnánk a párommal,szívesen látnánk kukkoló párokat vagy pasit.
...
Tapolcán ma az erdőben dugnánk a párommal,szívesen látnánk kukkoló párokat vagy pasit.
...
Sziasztok. Napközbeni autós kalandra keresek párt. Minden jóban benne vagyok!
Szopatna ma valaki Tatabánya, Komárom környékén?
Ma kora este Székesfehérváron lenne kedve valakinek egy közös masztihoz velem?
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok,
...
...
Nős férfinek diszkréten szopok....
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok
Kedd vagy szerda este esetleg lányok, párok ? Tatabánya + 50 km
Kedd vagy szerda este esetleg lányok, párok ? Tatabánya + 50 km

Sziasztok! Péntek reggel lenne lány, hölgy, pár, akit érdekel egy 40es pasi Székesfehérváron?
Sziasztok! 11-én szombatra, feleség kényeztetésére keresek egy, vagy két pasi beszállót, kizárólag heteró alapon, Győr környéki búvóhelyen.
Szép napot. Fejér megye déli részén keresgélnék