Sziasztok. Ma délelőtt Ajkán szopnék , de más is érdekel. Priviben üzenj
Csinos 50-es Feleségemnek keresek állandó barátot, az Ő kérésére, Székesfehérvár vonzáskörzetéből. Legyél 35 és 55 év közötti, ápolt, borotvált és nem dohányzó, tudj és merj is találkozni, ha úgy alakul. Priviben várjuk a bemutatkozó levelet, igyekszünk mindenkinek válaszolni. Szép napot!

Elhanyagolt anyukát v hölgyet kényeztetnék!!!
Sziasztok.keszthely környékén keresem hölgyek ,párok tàrsasàgàt ,nem randizgatni szeretnék.csak élvezni az életet.38éves vagyok.nem független.
Siófokon illetve 50 körzetében keresek biszex kalandra párt, pasit, esetleg hölgyet!
sziasztok Érettebb hölgyel, párral ismerkednék. pápán
Nagy fenekű hölgyet keresek minden jóra.
Fehervar vki lazahokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok!
Szerda délutánra keresnék Székesfehérvár környékén
elhanyagolt hölgyet, anyukát, esetleg párt akivel rosszalkodhatnánk egy kicsit!
Várom a privát leveleiteket!
Csodás szép napot mindenkinek!!
Szerda délutánra keresnék Székesfehérvár környékén
elhanyagolt hölgyet, anyukát, esetleg párt akivel rosszalkodhatnánk egy kicsit!

Várom a privát leveleiteket!
Csodás szép napot mindenkinek!!

Sziasztok ma este valaki leszopna Dunaújvárosban?
Sziasztok!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal. ( Kifejezetten kismellű hölgyet, illetve hölgytagú párt keresek, nekem az a gyengéim )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal. ( Kifejezetten kismellű hölgyet, illetve hölgytagú párt keresek, nekem az a gyengéim )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Dunaújvárosban fogadnék, közös örömökre párt illetve hölgyet. Ha felkeltette az érdeklődésed a profilom, várom üzeneted!

Sziasztok. Napközbeni autós kalandra kukkolásra keresek párt !
Hölgyet keresek ma este Szfvár környékén! Hetero férfi vagyok!
Ma Zánka környékén talalkoznék pasikkal. Szopok es dughatsz is
45/45 fiatalos, nemdohányzó párként szeretnénk június 29, 30 ikai hétvégét egy párral eltölteni, valahol Balaton kki apartmant bérelve. Sütögetős, zene, buli, tánc és természetesen erotika. Részleteket privát megbeszéljuk. Korban hozzánk illő párt keresnénk.
Veszprém környékén szopatnék!
sziasztok párokat keresek hármas szexre .helyem van veszprém megyében Tapolca mellet ,minden jóban benne vagyok írj bátran
Dunaújvárosban oral kalandhoz keresek aktív pasit.