Sziasztok! Írtam privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 19:34
Törölt felhasználó (4738489)

Ma valaki a párommal? Elöttem, velem!
Ma valaki a párommal? Elöttem, velem!
Sziasztok! Ma este valaki Balaton északi partján? 29éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok. Ma találkozna valaki Pápa-Veszprém környékén (max 50km)? Lehetőleg aktívat keresek vagy kíváncsi heterót
a többit privátban

Dunaújvárosban fogadnék, közös örömökre párt illetve hölgyet. Ha felkeltette az érdeklődésed a profilom, várom üzeneted!

Pápán keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget vagy párt keresek szex kalandra! Panzió vagy lakás! Írj ha szereted a 42 éves pasi vagyok
Sziasztok
Tapolca környékén valaki?
Privátban keres
Tapolca környékén valaki?
Privátban keres
Fehervaron valaki kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok!Holgyet vagy part keresek ma délután Fehérváron egy autós kalandra Priviben írjatok!
És pont dolgozom délután.
(Ez egy válasz TigMel üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 08:46

Ma délután (15 óra után) Gárdonyban nudizunk. Szerintetek lesz olyan sportos, hetero srác, vastag farokkal, aki finoman és érzékien bekenné a párom, amíg én éppen egy picit visszamegyek a kocsihoz?
Az adatlapunk szerinti jelentkezőket privátban várjuk.

Ma délután (15 óra után) Gárdonyban nudizunk. Szerintetek lesz olyan sportos, hetero srác, vastag farokkal, aki finoman és érzékien bekenné a párom, amíg én éppen egy picit visszamegyek a kocsihoz?

Szia . Ma napközben Ajka- Veszprém - Szfehérvár útvonal huncutkodás ?
Délelőtti órákban autós kalandra, kukkolásra nő vagy pár Fehérvár Siófok között?
Sziasztok. Mai nap megyek veszprémbe. Lenne hölgy vagy pár aki találkozna?
Sziasztok!Győr-Tatabánya vonalon keresek molett, duci, extra duci hölgyet nudizni, bicajozni, szexelni!Szívesen tennèk a kedvedre, kor mellèkes csak gondold komolyan!Esetleg ilyen hölgytagú párok elöl sem zárkózom el.Imádok kènyeztetni nagyon-nagyon! Keressetek!!!
Hölgyek ! Vagy párok ! Kissebb összejövetel lessz nálam szombat délutántól vasárnap délutánig . Max 4-vagy 6 fő! Nem a sex a cél hanem a társalgás, ismerkedés persze nem kizárt a szex sem. Mindenki kivánságat teljesítem hogy ne az legyen hogy ezt nem szeretem vagy nem iszom meg igy mindenki azt rendeli meg velem e éjszakára amit szeretne.természetesen saját számlámra de a kaján és pián kivül lessz más is az asztalon ( aki szereti ). Érdeklődjetek nyugodtan puszi
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Kanos pasi farkát massziroznám szopnám!!
Unatkozó hölgy? Helyem van.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.