Tatabányán lánnyal,párral ismerkednék,találkoznék.Hely oké.Találkozó akár a mai nap is oké. Elérhetőséget írj privátban.Diszkréció adott,alap!!!
Sziasztok! Ma este nagyon szívesen csatlakoznék párhoz, szóló NŐ-nek szintén örülnék! Minden jóban benne vagyok. Beszéljünk privátban!
Veszprém megyéből ma este valakik?
Sziasztok, ma nap közben esetleg este Hölgy vagy Pár? 29éves magára igényes pasi vagyok
Veszprémi kaland ma?
Sziasztok. Napközbeni autós kalandra kukkolásra keresek párt !
Valaki Tapolca Sümeg környékén valami kis kaland kukolás?!
sziasztok Ma reggel délelőtti órákban Szabadban, autóban huncutkodás izgalmas helyen?
Hú de jó képű s segg én basznalak
(Ez egy válasz Cdszfvar üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Veszprém környékén szopatnék.
Sziasztok!
Veszprémben ma reggel valaki kalandra?
Veszprémben ma reggel valaki kalandra?
Székesfehérvár ?
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Holnap este valaki nem verné ki esetleg barátnőm képeire?
Holnap (péntek) késő délután/estére keresünk férfi beszállót hozzánk,lehetőleg a közelből. (Veszprém) Ha nincs fent látható képed vagy abszolút nem találunk megfelelőnek akkor nem is válaszolunk,ne húzzuk egymás idejét. Csak akkor írj ha a megadott időpontban el is tudsz jönni.
Sziasztok! Írtam privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 30. csütörtök 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 30. csütörtök 19:34
Törölt felhasználó (4738489)

Ma valaki a párommal? Elöttem, velem!
Ma valaki a párommal? Elöttem, velem!
Sziasztok! Ma este valaki Balaton északi partján? 29éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok. Ma találkozna valaki Pápa-Veszprém környékén (max 50km)? Lehetőleg aktívat keresek vagy kíváncsi heterót
a többit privátban

Dunaújvárosban fogadnék, közös örömökre párt illetve hölgyet. Ha felkeltette az érdeklődésed a profilom, várom üzeneted!