Szia. Én szívesen. !!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 08:23
Törölt felhasználó (4632222)

Veszprém környékén szopatnék.
Sziasztok, Várpalota, Ősi, Pétfürdő, Berhida, Csajág, Küngös vonzáskörzetéből van valaki?
Sziasztok hölgyekel beszélgetnék camoznék. Mindenben benne vagyok
Sziasztok! Szombaton reggel 8 kor megyek Gárdonyi nudira! Szívesen ismerkednék Hölgyekel/Párokal!
Székesfehérvár szopnék 1 óra mulva
Dunaújvárosi pár, akik egy diszkrét pasit keresnének? Hosszabb távra!
Ma délután Fehérvár környékén?
Szombat délutánra keresem partnerem, partnereim nő vagy pár személyében Keszthely környékén. Szenvedélyes, potens, nyitott férfi vagyok!
Tata környékén szopatna valaki?
Veszprém és környékén (kb 60km) lenne hölgy, aki szexet keres? 28 éves vagyok, magas, vékony-sportos, ápolt, utazni tudok, több hellyel is rendelkezem. Balaton északi, déli part is mehet részemről.
Rendszeres találkozóban is benne vagyok.

Ajka környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra. Írj ha szereted a jóképű igényes sportos 43 éves pasikat. Panzió oké.
Tatabánya Bicske között nőt, párt vendégül látnék "autós" kalandra ma éjszaka!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Ma délután Pápa környékén szopnék szopatnék
Hello
Szombat reggelre keresnék cumizni szeretőt. Komárom - Győr, van hely de akár szabadban is, extra helyszín is lehet pl Duna közepén
üzenetben bármit meg tudunk beszélni. Csoda szép napot mindenkinek.
Szombat reggelre keresnék cumizni szeretőt. Komárom - Győr, van hely de akár szabadban is, extra helyszín is lehet pl Duna közepén

Sziasztok, fiatal farkat szopnék Tatabányán. Írj, megbeszéljük, megegyezünk.
Esztergom, szauna, szombat?
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Ma este Győr Tatabánya környékén autós kalandra nőt, párt keresnék.
Ápolt pasi vagyok.
Ápolt pasi vagyok.
Veszprém környékén szopatnék pasi is lehetsz.