Ajka környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra. Írj ha szereted a jóképű igényes 43 éves pasikat.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Lenne kedve valakinek mai nap meglesnie Székesfehérváron ahogy masztizom a kocsim mellett!?
Privátba írj!
Privátba írj!
Olyan nőt keresek akivel a szabadidőmet kellemesen eltölthettem. Alap a kölcsönös szimpátia.
dehogynincs!
80% búza, 19% -ban ugyanazok ajánlgatják magukat nőknek pároknak és 1% pár keres másik párt esetleg faszit.... (Ez egy válasz Búék 23 üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
80% búza, 19% -ban ugyanazok ajánlgatják magukat nőknek pároknak és 1% pár keres másik párt esetleg faszit.... (Ez egy válasz Búék 23 üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Napközbeni autós kalandra keresek párt. Minden jóban benne vagyok!
Szigliget környékén valaki?
Privátban keres
Privátban keres
Sziasztok! Ma dél körül a régi 83- As út mellett Győr és Tét között szexelünk, dogging szexre keresünk pasit. Csak olyan jelentkezzen aki eljön és ad telefonszámot
Ma valaki Sümeg Tapolca Keszthely környékén?
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Fejérben hölgy ? Pár ?
ennyire nincs ember aki ismerkedne :O
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Fehervar vki laza hokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Szia.Én igen
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia .Én igen
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2024. 06. 12. szerda 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a tegnapi estét,az itt lévő párnak...
élvezetes volt mindenkinek.
szombaton ismétlés...
Csaba
élvezetes volt mindenkinek.
szombaton ismétlés...
Csaba
Sziasztok
Igényes párral vagy hölggyel ismerkednék közös élmények céljával.
Privátba írj.
Igényes párral vagy hölggyel ismerkednék közös élmények céljával.
Privátba írj.

Ma délutánra 25-45 közötti nőt keresek Veszprémből vagy környékéről alkalmi, később esetleg hosszabb távú szexkapcsolatra. Helyem van, diszkréció adott!
Email vagy viber elérhetőséged nem árt ha van.
Sokáig levelezni nem szeretnék.
Email vagy viber elérhetőséged nem árt ha van.
Sokáig levelezni nem szeretnék.