Sziasztok! Ma délelőtt Veszprém orál? Szopnék , szopatnék. Esetleg Ajka? Priviben
Tolna megyei hölgyel vagy párral találkoznék
Jó reggelt srácok valaki Győr tali!?
Veszprémben hajnalban orálisan kényeztetnék!
Merre ?
(Ez egy válasz KD35. üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 17:15

Hali! Hétvégén este keresnénk egy hetero férfit hármas szexre. Csak komoly szándékkal írjatok
Ácson nudi??? Azonnal szóljatok ha lesz
(Ez egy válasz Kivancsi0101 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölggyel taliznék ma... szfvár és környéke...
Vaskosat leápolom......Pápa-és k.ke..............
Hali! Hétvégén este keresnénk egy hetero férfit hármas szexre. Csak komoly szándékkal írjatok
Sziasztok Várpalota Ősi Pétfürdő Berhida környéken rá ér valaki ma?
Sziasztok
Ma Székesfehérváron a régi téglagyárnál lenne kedve valakinek meglesnie ahogy masztizom a kocsim mellet?
Privátba írj!
Ma Székesfehérváron a régi téglagyárnál lenne kedve valakinek meglesnie ahogy masztizom a kocsim mellet?
Privátba írj!
Sziasztok.
Hölgy agárd szabad strand környékén, én itt vagyok a strandon. ismerkedni aztán majd meglátjuk a továbbiakat
Hölgy agárd szabad strand környékén, én itt vagyok a strandon. ismerkedni aztán majd meglátjuk a továbbiakat

Partnerem, partnereim keresem most Badacsony és Győr között! Potens, jó méretű, szenvedélyes, nyitott férfi vagyok!
Nem is tudtam, hogy Ácson van nudi. Merre felé?
(Ez egy válasz Kivancsi0101 üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ácsi nudin van valaki?
Valaki ma pár nő pasi?? Utazni tudók
Hétfő délután Veszprémben szabad leszek. Van olyan nő itt aki találkozna velem?
Fehérvàr környékén hölggyel,párral ismerkednèk!

Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok. Ma este 8 után keresek srácot Fehérvár-Veszprém-Pápa útvonalon
kocsival leszek, kisebb kitérő belefér. A többit privátban megbeszéljük