Este kint leszek az állatkerttel szemben a Gulyán.
Akinek van kedve lehet csatlakozni.
Akinek van kedve lehet csatlakozni.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Holnap este?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 14:03
Törölt felhasználó (4748755)

Esti fürdőzés Balatonba?
Holnapra keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.
Szivesen csatlakozónék
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Esti fürdőzés Balatonba?
Merrefelé?

Esti fürdőzés Balatonba?
Hölgyek, lányok, asszonyok keresnék, aki szereti ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közbent! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van pervezr hajlamod az előny! Mobil vagyok ha szükséges!
Esti fürdőzés Balatonba?
Idősebb urat meglátogatok, ha szopatni szeretne.
Fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek ma estére Budapest, Székesfehérvár, Tatabánya közeléből. 40-es (178 cm /80 kg) megbízható, ápolt, igényes hetero pasi vagyok.
Ápolt, borotvált max 40 éves férfit szopnék. Helyem Várpalotán van. Akár rendszeresen is. Intim fotós levélben írj rám. Elhagyott28 kukac gmail pont com
Sziasztok! Párt hölegyt keresek hosszútávon! Magamról. Szeretek ismerkedni beszélgetni viccelődni. Szeretem élvezni az életet apróbb örömeit. Nyitott vagyok új dolgok megismerésére. Ápolt igényes a megjelenésem. Remélem felkeltettem az érdeklődésetek és meg tudjuk ismerni egymást. Lehet hogy sok közös dolgot fedezhetünk fel egymásban.
Férfiként nőt keresek. Elmondod mit szeretnél és igyekszem teljesíteni. Nálam nincs tabu
Írj és tegyünk egy próbát, mit veszíthetünk?

Sziasztok!Győr-Komárom környi hölgyet keresnék,párokhoz csatlakoznék 3.nak
Szep nagy farkad van
s izgik a videok is a paroddal
(Ez egy válasz Mrandmissis18 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 09:46

Sziasztok! Július 12-21ig Tapolcán fogunk nyaralni a hunguest hotelbe !! Ez idő alatt keresünk ott a közelbe fiatal(os)párokat és biszex pasikat !!
Sziasztok!
Most tali valakivel / valakikkel? Most csak faszi keres BI embereket!
Valaki? Valakik? Szfváron most!
Most tali valakivel / valakikkel? Most csak faszi keres BI embereket!
Valaki? Valakik? Szfváron most!
Mire gondoltál?
(Ez egy válasz Adnám18 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Júl.3. és 11. között Balatonfüreden wellnesselünk.
Párokkal ismerkednénk.
Párokkal ismerkednénk.
Hölgyek, lányok, asszonyok keresnék, aki szereti ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közbent! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van pervezr hajlamod az előny! Mobil vagyok ha szükséges!