Diszkrét bi férfi párnak orál.....Pápa-és k.ke.....
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok, holnap délelőtt maszti orál autóban valaki Tatabányán, vagy a környéken?
A Velencei-tónál kalandoznék....
Sziasztok. Napközbeni autós kalandra kukkolásra keresek párt. Minden jóban benne vagyok!
Partnert keresek kom megyében nő vagy pár szemelyében.
Sziasztok! Igényes párhoz csatlakoznék ma Fejér-megyében.37/191cm
Hello Ajka - Pápa- Győr útvonalon autós ?
Sziasztok 13,-án reggel nagy kört a megyek Balatonon ha valakinek van kedve csatlakozni írjon (hölgy vagy pár)
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(Dunaújváros és környéke ?!/
Zánka környékén vagyok most munka miatt többet. Belevaló, elsősorban passzív szerepet szerető vagyok. Imádom, basznak

Szerdára is várok jelentkezőt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 02. kedd 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 13:19

Törölt felhasználó (4728576)

KIFEJEZETTEN CSAK KÖZÖS MASZTIRA várnék jelentkezőt, jelentkezőket, csütörtökre, Veszprémben. Délután szívesen kipróbálnám, milyen élőben is masztizni egyet élőben más nőkkel, férfiakkal, kifejezetten a saját örömünkre, azaz a másikat nem tapizva. Ha érdekel, írj
Csak csütörtök, csak Veszprém!

Siófok és Veszprém között keresek biszex kalandra pasit, párt!Meglátogatlak ha van helyed,de autós ill szabadtéri kalandban is benne vagyok!
Siófok és Veszprém között keresek biszex kalandra pasit, párt! Meglátogatlak,ha van helyed,de autós kalandba is benne vagyok!
(Ez egy válasz veszpremx üzenetére (2024. 07. 07. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 07. vasárnap 10:53

Ma vagy holnap estére keresek pár vagy bi pasit.Hely van, csak olyan írjon, aki el is jön!Olvass adatlapot!
Ma este Várpalota és kke?
Tatán és környékén ismerkednék, találkoznék. lánnyal, párral

Sziasztok!
Most megyek Lepsényből Balatonakarttyára fürödni!
Van kedve valakinek csatlakozni hozzám, vagy van már ott hölgy vagy pár akihez én csatlakozhatok?
Most megyek Lepsényből Balatonakarttyára fürödni!
Van kedve valakinek csatlakozni hozzám, vagy van már ott hölgy vagy pár akihez én csatlakozhatok?
Sziasztok!
Jövő hétre keresek Dunaújvárosban hellyel rendelkező aktív uni pasit.
Jövő hétre keresek Dunaújvárosban hellyel rendelkező aktív uni pasit.
Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Tatabányai lánnyal és/vagy párral ismerkednék!!! Telefonos elérhetőséget írj(atok).