Üdv. Hölgy illetve pár társaságát keresem. Helyem van,de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Kölcsönös orálra keresek partnert jövő hét végére. Fiatal,lehetőleg nem duci srác személyében.
Sziasztok!Ma dun otthon elhanyagolt,vastagf urakat kukkolnék h.ki közben,igény szerint egyoldalúan segítenék kézzel vagy....keress bizalommal,privát üzenetben!!
Sziasztok, szívesen szopatnèk vagy hokiznèk valaki előtt akár oda vissza, írj ha van kedved

Veszprémben és a környékén szopatok fiú is lehetsz.
Magara nagyon igényes pasi Siófokon ma estére várt vagy hölgyet keres hetero alapon! Helyen van a parton!
Sziasztok
Van itt olyan személy aki ma kora esti órában Székesfehérváron szeretne meglesni miközben meztelenül masztizom a kocsim mellett!?
(Párok,Nő,Férfi)
Privátba írj kérlek!
Van itt olyan személy aki ma kora esti órában Székesfehérváron szeretne meglesni miközben meztelenül masztizom a kocsim mellett!?
(Párok,Nő,Férfi)
Privátba írj kérlek!
Zánka környékén vagyok. Belevaló, elsősorban passzív szerepet szerető vagyok. Imádom, basznak. Belevaló pasik?
Sziasztok. Van itt olyan nő akit meghívhatok egy hűs cukrászdába Veszprémben? Ha igen írj.
Sziasztok valakivel ossze lehet futni EFOTT fesztivalon?
Sziasztok
Igaz nem voltam még de itt olvastam hogy. Gulya dombhoz szoktak kijárni!
Esetleg lesz valaki kint mert szívesen kukkolnék leskelődnék…
Privátba várom aki esetleg kint lesz ma..!
Igaz nem voltam még de itt olvastam hogy. Gulya dombhoz szoktak kijárni!
Esetleg lesz valaki kint mert szívesen kukkolnék leskelődnék…

Privátba várom aki esetleg kint lesz ma..!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Szép napot kívánok!Szabadban párok társaságát keresem,bevállalós vékony, sportos 183.80.40.pasi vagyok.
Sziasztok!
Balaton-felvidéken találkoznék párokkal, mobilis vagyok, szükség esetén ittalvási lehetőséggel, oda-vissza fuvarral Almádiban.
Balaton-felvidéken találkoznék párokkal, mobilis vagyok, szükség esetén ittalvási lehetőséggel, oda-vissza fuvarral Almádiban.
Sziasztok! Gárdonyba párokal hölgyekel szívesen ismerkednék ma!
sziatok Elhanyagolt hölgyeket keresek titkos kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt.
Sziasztok!
Veszprémben keresek kalandot hölgy vagy pár jöhet szóba hetero alapon.
Veszprémben keresek kalandot hölgy vagy pár jöhet szóba hetero alapon.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Igényes pasi párt keres kizárólag hetero alapon Székesfehérvár- Siófok!
Sziasztok. Ma este lenne olya srác, aki találkozna Veszprém vagy környékén (max 50km)? Uni vagyok
többit privátban megbeszéljük