Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Heteró alapon keresünk ápolt, igényes állandó férfi szexpartnert a vágyainak kielégítésére.
A párom még sosem volt hármasban de már nagyon akarja. Ahogy én is, hogy lássam és halljam, hogy mennyire élvezi mikor valaki másis jó szenvedélyesen, vàltozatosan jòl megdugja.
Párom által megadott méretek:
Kor: 30-45
Magasság: 175-195cm
Sùly: 80-105kg
Farok méret: 16-20cm
Képeket előre nem küldünk senkinek.
Egyéb elérhetőségeink, képeink szimpátia esetén privátban adjuk meg.
A párom még sosem volt hármasban de már nagyon akarja. Ahogy én is, hogy lássam és halljam, hogy mennyire élvezi mikor valaki másis jó szenvedélyesen, vàltozatosan jòl megdugja.
Sziasztok!Badacsony környékén csatlakoznék itt nyaraló párhoz !Enyhe bi nem akadály
Siófokon és kb 40 körzetében keresek párt hetero alapon! 43 éves 173/100 pasi vagyok (Nem túl szőrös, intim helyen borotvált)
Szívesen utazok,de fogadni is tudok!
Szívesen utazok,de fogadni is tudok!
Sziasztok! Székesfehérvár mellől, 31 éves hetero pasiként ismerkednék, hölgyekkel vagy párokkal belátható távolságon belül (Fejér és a környező megyék). 181/74/16 több információ az adatlapomon vagy pm.
Ma Veszprémben a Völgyikút házban fitnesz ffi zuhanyzóba tusolok. Közös maszti 13:30 tol
Gyertek . Én sportos 19/6 ős szerszám
Gyertek . Én sportos 19/6 ős szerszám
Hétvégére keresem igényes, megbízható, nem duci orálpartneremet
07.26 péntek napközben keresnénk párt aki szívesen csatlakozna . Részleteket privin.
Ötven feletti hölgyet dugnék a férje előtt.Balaton északi part.
Este valaki Veszprém környéken egy jó dugás? Mozgó képes vagyok! Hetero alapon!

Itt vagyok a Balatonudvari strandon van esetleg még innen valaki?
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van,de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
De miért, ha egy normális bemutatkozó levélre annyit sem nyögtök vissza, hogy "mukk", miután elolvastátok?
Komolyan mondom, néha már kezdem megérteni azokat az embereket, akik már annyi energiát tettek abba, hogy normálisan bemutatkozzanak, de egy szóra sem méltatják őket, hogy inkább már nem is írnak senkinek. Ezért fogynak innen a normális emberek, mert semmilyen pozitív visszajelzést nem kapnak...nem csoda, hogy csak azok bírják ezt folytatni, akiknek a lelki világuk amúgy is egyenlő a nullával. Közben meg mindenki sír, hogy tele az oldal kamusokkal. Hát kedves "szexpartner keresők", ezt pontosan ti generáljátok azzal, hogy, aki normálisan közelítene, imserkedne, azt magasról lesz@rjátok. Így nem kell csodálkozni.
Szóval így van ez. (Ez egy válasz SAdam üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 18. csütörtök 16:13
Komolyan mondom, néha már kezdem megérteni azokat az embereket, akik már annyi energiát tettek abba, hogy normálisan bemutatkozzanak, de egy szóra sem méltatják őket, hogy inkább már nem is írnak senkinek. Ezért fogynak innen a normális emberek, mert semmilyen pozitív visszajelzést nem kapnak...nem csoda, hogy csak azok bírják ezt folytatni, akiknek a lelki világuk amúgy is egyenlő a nullával. Közben meg mindenki sír, hogy tele az oldal kamusokkal. Hát kedves "szexpartner keresők", ezt pontosan ti generáljátok azzal, hogy, aki normálisan közelítene, imserkedne, azt magasról lesz@rjátok. Így nem kell csodálkozni.
Szóval így van ez. (Ez egy válasz SAdam üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Heteró alapon keresünk ápolt, igényes állandó férfi szexpartnert a vágyainak kielégítésére.
Szia ezt a véleményt mi is osztjuk. Pedig mindenkinek odaírjuk ,hogy előre is megköszönjük a választ .
(Ez egy válasz Mrxxx8968 üzenetére (2024. 07. 19. péntek 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 19. péntek 16:57

De miért, ha egy normális bemutatkozó levélre annyit sem nyögtök vissza, hogy "mukk", miután elolvastátok?
Szóval így van ez.
Szóval így van ez.
Sziasztok! Júl 22- 26. között csatlakoznék, igényes, ápolt párhoz kizárólag hetero alapon a hölgy örömére a Balaton ill. a Velencei tó környékén. Szép napot! T.
Az hagyján, de korrektül válaszoltok is mindenkinek, akkor is, ha nemleges a válasz. Respect.
(Ez egy válasz Miisketten2 üzenetére (2024. 07. 19. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 19. péntek 17:09

Szia ezt a véleményt mi is osztjuk. Pedig mindenkinek odaírjuk ,hogy előre is megköszönjük a választ .
Sziasztok,ma este esetleg valakinek nincs kedve kiverni baratnom kepeire eloben?autoban?
Sziasztok.
Robi vagyok pasi közös hokira ma este!!?
Robi vagyok pasi közös hokira ma este!!?
Sziasztok,esztergomba keresnèk buvohelyet pár órára...
Ismer valaki ilyen panziot vagy helyet?
Ismer valaki ilyen panziot vagy helyet?