Nagy férfias vastagot szopok Veszprém v.megyében...............
Holnap késő estétől, sümeg vonzáskörzetében, párként keresünk párt akik fogadni tudnak, adatlapunk szerint
Hello.
Budapest - Tata közt mostanában tali?
Budapest - Tata közt mostanában tali?
sziasztok 39 éves veszprém megyei férfi vagyok párokat keresek hármas szexre
írj bátran minden jóban benne vagyok
írj bátran minden jóban benne vagyok
Pápa és környékén (max 60-70km) keresnék srácot aki talizna napközben vagy estefelé
lehetőleg aktívat vagy kíváncsi heterót.. helyem van, de szabadban is benne vagyok. A többit privátban

sziasztok 39 éves Veszprém megyei férfi vagyok párokat keresek minden jóra
benne vagyok sok mindenbe Tapolca mellet lakom helyem van
írj bátran
benne vagyok sok mindenbe Tapolca mellet lakom helyem van
írj bátran
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Balaton- Veszprém környékén ma este valaki?
Sziasztok székesfehérváron hellyel rendelkező elsősorban pasi, de lehet pár is?
Sziasztok!
Biszex pasit vagy kíváncsi heterot keresek. Helyet meg tudom oldani.
Biszex pasit vagy kíváncsi heterot keresek. Helyet meg tudom oldani.
Dugni szerető belevaló pasi/pasik? Én zánka környékén vagyok, de rugalmasan…
Autós vagy szabadtéri kaland Dunaújváros környékén?
Pápa és környékén (max 60-70km) keresnék srácot aki talizna napközben vagy estefelé
helyem van, de szabadban is benne vagyok. A többit privátban

Autós vagy szabadtéri kaland Veszprém környékén? Hölgy, pár?
Sziasztok! Veszprémben vagy a környékén keresek egy kedves hölgyet vagy párt. Későbbiekben sok mindenben tudok segíteni. Adatlapomon minden adat valós, nem vagyok csúnya ( legalább is mások szerint ) Priviben írjon aki meg ismerne. Kizárólag hetero alapon .
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Dorogon szopnék( viszonzás nélkül) vékony testalkatú, lehetőleg borotvált farkú pasit.
Sziasztok, most Velencén passzívkodnék
Sziasztok Veszprémben keresek szexpartnert akár hosszú távon is vagy esetleg párokhoz csatlakoznék ha esetleg érdekes lehetek kérlek írjatok privátban