Sziasztok,
30 éves hetero férfiként, párral ismerkednék.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
30 éves hetero férfiként, párral ismerkednék.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Sziasztok! A Pilismaróti öbölben leszek szeptember 8-tól 11-ig. Horgászok, napozok, fürdök, (ha az idő engedi) este gyertyafény mellett megnyitok egy üveg finom bort. Ha van kedved/tek, nagyon szívesen látlak. A lakókocsiban, mindent lehet de semmi sem kötelező!
Minden jóban benne lennék ma este hölggyel,vagy párral
Ajka környékén keresek lányt vagy elhanyagolt feleséget szex kalandra. Lakás van vagy panzió is oké. Írj ha szereted a jóképű igényes sportos 43 éves pasikat.
Veszprém megyében valaki egy talira ma vagy holnap este aki a csúcsra akar jutni? írj bátran

Gulya domb környékén autós, szabadtéri?
Sziasztok. Ma este valaki Veszprém-Székesfehérvár között talizna szabadban? Uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót keresek
fehérváron, vagy környékén (max. 40-50km) nagy, vastag farkat szopnék, rendszeresen. valaki? helyem van hozzá. csak egyoldalúan, és csak a nagy farok (kb. 18/5-től) vonz.
Sziasztok! Hölgy pár egy kis kalandra Dunaújváros környékén mostanság?
Pápán vagy környékén ma délután valaki. Mindenre nyitott tabumentes vagyok. Privizz
Sziasztok !
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem éld is meg! Balatonberényben szívesen ismerkedek!
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem éld is meg! Balatonberényben szívesen ismerkedek!
Fehervar vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok alsovarosi pihenopark valaki most?
Esztergomban talizna valaki biciklis úton ápolt pasival?
pápán vagy környékén valakinek van kedve ismerkedni, találkozni? nőt vagy párt keresek
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra, a nem túl távolból...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex

Sziasztok !
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Hölgy v pár Fejérben ???
Ma délután Veszprém - Keszthely útvonalon egy rapid randi?