Fehervar vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok alsovarosi pihenopark valaki most?
Esztergomban talizna valaki biciklis úton ápolt pasival?
pápán vagy környékén valakinek van kedve ismerkedni, találkozni? nőt vagy párt keresek
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Kedves, igényes házaspárt keresek hosszútávra, a nem túl távolból...
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex
Igényes, 43 éves diplomás mérnök vagyok, mindig ápolt és jókedvű.
Amit kínálni tudok: igényesség, intelligencia, finom puha kezek, formás farok, rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Olyan házaspárt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghóditani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakitása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex

Sziasztok !
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Balatoni hajózás érdekel valakit hölgy vagy párra gondoltam, a hajó Gyenesdiáson van a környéken rugalmasan tudok mozogni , napfürdőzés ,fürdőzés , naplemente nézés a vízről feledhetetlen pillanatok ne csak gondolkodj rajta hanem élő is át.
Hölgy v pár Fejérben ???
Ma délután Veszprém - Keszthely útvonalon egy rapid randi?
valaki székesfehérváron vagy környéké?
Üdv. Olyan hellyel rendelkező pasit keresek, aki nem csak az ujjával masszírozná a prosztatámat. A többit priviben.
Sziasztok
Ma kora este fele Székesfehérváron a szabadban közös maszti velem?
Ha úgy alakul be is kaphatod!
Privátba írj!
Ma kora este fele Székesfehérváron a szabadban közös maszti velem?
Ha úgy alakul be is kaphatod!
Privátba írj!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék, akár nudizásra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék, akár nudizásra is.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztoi,
szept 13-án Tatán leszek, szívesen ismerkednék hölgyel, párral esetleg pasival ..
szept 13-án Tatán leszek, szívesen ismerkednék hölgyel, párral esetleg pasival ..
Esztergom és környékén, lenne valaki aki elverné a seggem. Helyem van, de akár a szabadban is lehet.
Tata környékén kalandoznék

Holnap délelőtt pár nő vagy pasi hely van
Sziasztok holnapi nap párral ismerkednék kellemes időtöltéshez kedves ápolt intelligens pasi vagyok utazni tudok.
Sziasztok. Mai nap, pár aki szívesen találkozna??