Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nosztori park, vagy gulya domb környékén hölgy, pár? Privátban keress, köszönöm.
Ma és holnap 50+ os hölggyel párral ismerkednék , utazni tudok szállást foglalok, de nálam is találkozhatunk
Engem megcsinalhatsz
(Ez egy válasz Gyere élvezd üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 11:11

Ma Veszprémben vagy a környéken szopnék egy jót, stb stb., valaki?
Sziasztok! 09.07 most szombaton este tudok fogadni párt esetleg hölgyet, nagyon igényes otthonomban. Részleteket privátban meg beszéljük
Esztergom és környékén, lenne valaki aki elverné a seggem. Helyem van, de akár a szabadban is lehet.
Pénteken reggel az M6 vonalán Budaörs-Érd-Dunaúj vonalon valaki? Aktív?
Átutazóban leszek autóval. Kisebb kitérő nem gond, időm lesz.
Átutazóban leszek autóval. Kisebb kitérő nem gond, időm lesz.
Sziasztok!
Fehèrvár környèkén ismerkednék hölggyel,párral!
Fehèrvár környèkén ismerkednék hölggyel,párral!

Sziasztok. Írtam privátban, engem érdekelne a dolog!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 11:20
Törölt felhasználó (4753102)

Sziasztok,
Tapolca környékéről keresünk olyan pasit,akivel ketten együtt kényeztethetnénk a páromat........simogatás,masszírozás,punci nyalás,kézi játék.
Semmi dugi.....
Priviben írj,ha ezeket el tudod fogadni.
U.i......fényképet mindenképpen kérünk.
Köszönjük
Tapolca környékéről keresünk olyan pasit,akivel ketten együtt kényeztethetnénk a páromat........simogatás,masszírozás,punci nyalás,kézi játék.
Semmi dugi.....
Köszönjük
Sziasztok! Engem érdekelne a dolog
írok
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 11:20

Törölt felhasználó (4753102)

Sziasztok,
Semmi dugi.....
Köszönjük
Semmi dugi.....
Köszönjük
Sziasztok. Nőt keresek minden jóra. Szimpátia és megbeszélés alapján eldől a program.
Dunaújvárosban fogadnék, közös örömökre párt illetve hölgyet. Ha felkeltette az érdeklődésed a profilom, várom üzeneted! Utazni is tudok.

Sziasztok
Gárdony-agárdi szabadstrandon mostanában hölgy ismerkedni..
Gárdony-agárdi szabadstrandon mostanában hölgy ismerkedni..

Sziasztok! Hölgyek párok társaságát keresem. Hosszú távon.
Sziasztok,
Semmi dugi.....
Köszönjük
Semmi dugi.....
Köszönjük
Ma Veszprémben vagy a környéken szopnék egy jót, stb stb., valaki?
Sziasztok.
Hölgy Agárdi szabad strandon ismerkedés 12 óra után...
Hölgy Agárdi szabad strandon ismerkedés 12 óra után...
16cm es intimmel keresek ma, holnap párt, hölgyet utazni. fogadni tudok Balatonszemesnél
Veszprémben keresgélek.
Ma este valaki Veszprém, Balatonfüred kke? Kölcsönös orál? Hely OK.