Balatonszárszó -veszprem ..vki mostanában !?

Fehervar vki laza hokira egymasnak?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok
Olyan pasit keresünk,aki szemkötőben simogatná,nyalná páromat velem kettesben. Erre izgul fel.Majd dugás közben is nyalná,közben a párom szájjal kényeztetné.......majd mindketten a mellére élveznénk.
Tapolca és környéki pasik
Olyan pasit keresünk,aki szemkötőben simogatná,nyalná páromat velem kettesben. Erre izgul fel.Majd dugás közben is nyalná,közben a párom szájjal kényeztetné.......majd mindketten a mellére élveznénk.
Tapolca és környéki pasik
Szia írj rám
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 07. hétfő 10:02

Zánka mellett kalandoznék ma napközben. Férfias dugni szerető pasival taliznék

Sziasztok Dunaújvárosba vagy Környéken nagy méretű úr ami kicsit engedne hogy egy kezdő fiatal srác játszon vele ?
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Lány beszállót keresünk legfőképp a lány örömére, max és a lábimádat részéből venném ki a részem.
38/29 es pár vagyunk.
38/29 es pár vagyunk.
Hétvégére keresek igényes, lehetőleg nem duci, bi srácot kölcsönös orálra,masztira. Helyem van. Nem baj ha nem vagy túl tapasztalt, sőt..
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok!
Csütörtökön kora délután Turulnál pár? Esetleg egy közös maszti?
Csütörtökön kora délután Turulnál pár? Esetleg egy közös maszti?
Szia,sziasztok Tamás vagyok Hölgyekkel,párokkal hetero alapon szívesen ismerkednèk Pápán ès környékén!43éves normál testalkatú egyedül álló fèrfkènt találkoznèk szimpatikus emberekkel!
Tapolca környékén valaki?
Privátban keres
Privátban keres
Szopatnék a megyében.
irtam
(Ez egy válasz giveitatry üzenetére (2024. 10. 07. hétfő 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Várpalota és környéke most?
Zánka mellett kalandoznék ma napközben. Férfias dugni szerető pasival taliznék
Sziasztok!
Nagy mellbimbó udvarral rendelkező nővel ismerkednék.
Nagy mellbimbó udvarral rendelkező nővel ismerkednék.
Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Székesfehérváron hétfőn és kedden estére keresünk társaságot bi férfi személyében, vagy ilyen férfi tagú párt.