Sziasztok! Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral! Szeretek ismerkedni beszélgetni viccelődni. Szeretem élvezni az életet apróbb örömeit. Nyitott vagyok új dolgok megismerésére. Ápolt igényes a megjelenésem. Voltam már párral több évig voltam egy pár család barátja. Szóval van tapasztalatom.
írtam privit
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 10. 12. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 21:18

Légyszi világosítsatok fel, hogy honnan tudjuk, hogy azért vagy fent pl a Turulnál, mert partnert keresel?
szerdán délelött /9-kor/ szopnék veszprémben.lehetöleg kis méretüt.irj és megbeszéljük.én mackos bi hapsi vagyok.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Turul mostanság?

Veszprém megyéből hölgy?
Hol van pontosan?
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 10. 12. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
fehérvár várpalota ??fius sextali?
Fehervaron közöshokira vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Párt fogadnánk otthonunkban hétköznap délelőttönként.. Bi férfitagú párokat nem keresünk.
pápai lány-érett hölgy seggét rendszeresen nyalnám................
Sziasztok holnapi nap hétfőn, Balatonalmádi Káptalanfüred környékén lesz dolgom ha valaki kalandozni keresen privátba. Köszi
Lassan, de biztosan közeleg az év vége, 1 vagy 2 bulizós párt keresnénk, akikkel átbulizhatnánk az év utolsó napját.
Ha érdekel,részletekért privátban érdeklődj!
Ha érdekel,részletekért privátban érdeklődj!
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Hello. Párral ismiznék délután. Privibe
Veszprémben az esti órákban szopatnék!
Tartós-laza kapcsolatra keresem életvidám-telt alkatú Hölgyem akinek nem idegen , ha popót nyalok...Pápa-és k.ke....
Légyszi világosítsatok fel, hogy honnan tudjuk, hogy azért vagy fent pl a Turulnál, mert partnert keresel?
Turulnál van most valaki?
Pártal ismerkednék ahol a két a két fél szeretne a farkammal jázszani. Fehervár , Tatabánya környékén napközben szivesen meg látogatnám öket.
András
András