Várpalota és környéke mától szombatig, diszkrét rapid tali?
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Most hétvégén korban hozzánk illő pár Veszprém megyében?
(adatlapunk alapján)

(adatlapunk alapján)
Ma Fehérváron lenne kedve valakinek meglesnie miközben masztizom?
Vagy egymás előtt is masztizhatunk!
Prívátba írj!
Vagy egymás előtt is masztizhatunk!
Prívátba írj!
Olyan havert keresek hosszútávra, aki az átlagnál több spermát tudna az arcomra élvezni, rendszeresen. Tatabánya és környéke.
Este éjjel székesfehérvár vagy környéke?
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Valaki ma este Fehérvár veszprém egy jó dugásra? Macis 28éves vagyok.
Ma valaki közös maszti Székesfehérváron?
Prívátba jelezz!
Prívátba jelezz!
Üdv.
Először is pártokhoz csatlakoznèk szinte minden nap esti órától már elérhető vagyok.
Soha nem voltam még olyan társaságban ahol a pasi bi, de már régóta mozgatja a fantáziám milyen lehet ha egy pasi is szopja a farkam...
Először is pártokhoz csatlakoznèk szinte minden nap esti órától már elérhető vagyok.
Soha nem voltam még olyan társaságban ahol a pasi bi, de már régóta mozgatja a fantáziám milyen lehet ha egy pasi is szopja a farkam...
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Köszönöm!
(Ez egy válasz nyuff üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 04. hétfő 14:30

Én eddig csak megbeszélés alapján mentem oda párhoz, de azt itt GG-n leveleztük le
Ha csak úgy felmennék, akkor én szerintem kiállnék a kocsi elé és várakoznék, hogy leszólítsanak. Nem akarnék pofátlankodni senkinél se

Ha csak úgy felmennék, akkor én szerintem kiállnék a kocsi elé és várakoznék, hogy leszólítsanak. Nem akarnék pofátlankodni senkinél se

Sziasztok! Péntek délután szombat délelőt szívesen fogadnék párt vagy hölgyet Székesfehérváron! Privátba irjatok! Üdv István
hölgyekkel ismerkednék
közös programok,utazás
közös programok,utazás
Sziasztok! Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Tapolca-Keszthely környékén kényeztetnélek 50-60+ os hölgyet a férj előtt!
Székesfehérvár vagy környékén este éjjel?
Én eddig csak megbeszélés alapján mentem oda párhoz, de azt itt GG-n leveleztük le
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2024. 11. 04. hétfő 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 04. hétfő 13:36

Sziasztok.
Sokszor olvasom ezt a Turul dolgot.
Miként jelzitek ott ha partnert kerestek?
Köszi
Köszi
Sziasztok.
Köszi
Köszi
Sziasztok.
Köszi
Köszi