Nincs de ne add fel! Rengeteg a kamu és minimum 99%-ban nincs válasz.
(Ez egy válasz hungariantail üzenetére (2024. 11. 19. kedd 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok vannak e itt olyan párok akik keresnek fiatal srácot 3adiknak hetero alapon Zala Vas Veszprémből? privibe lehet írni vagy levélbe
Nem tudom, hogy van- e itt értelme nőt keresni?
Sziasztok.
Cumiznék Esztergom környékén.
F/45/180/90
Cumiznék Esztergom környékén.
F/45/180/90
Tata Tatabànya ? 50? es szopnék szopatnék rendszeresen! dughatsz is
Fehervar vki bisex kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Tapolca környékén nő, pár, ffi?
Sziasztok.
Holnap délelőtt lány hölgy ?
Fiatal sportos 20+ farokkal rendelkező pasi vagyok .
Esetleg pár ?
Privátban kerestek bátran.
Csalódás mentes vagyok!
Holnap délelőtt lány hölgy ?
Fiatal sportos 20+ farokkal rendelkező pasi vagyok .
Esetleg pár ?
Privátban kerestek bátran.
Csalódás mentes vagyok!
Sziasztok. Pár aki szívesen ismerkedne?

Pápán telt alkatú Nőt keresek hosszú távra akinek segget is nyalhatok....
Sziasztok Tatárol keresek Bi párt .50 és pasiként !
Üdv.Pár vagy hölgy társaságát keresem. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
52/52 éves mindkét részről bi párként keresünk gyakorlott aktív bi pasit, hétköznap délelőtti találkozóra. A párosunk hölgytagja csak néző lenne! Bemutatkozó levelet kérünk elérhetőséggel.
Hello.
Kora reggelente cumiztatnék stb..
Komárom környéke. Viberen mindent meg tudunk beszélni.
Kora reggelente cumiztatnék stb..
Komárom környéke. Viberen mindent meg tudunk beszélni.
Sziasztok!
Holnap délután fél 6 óra magasságában párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, beszélgetni Székesfehérváron a Varkocs környékén. Várom az üzeneteket.
Dávid
Holnap délután fél 6 óra magasságában párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni, beszélgetni Székesfehérváron a Varkocs környékén. Várom az üzeneteket.
Dávid
Sziasztok hölgyet, vagy párt keresek Fejér megyében.
Sziasztok 28 éves srác vagyok Székesfehévártól nem messze a Balaton irányába lakom. Mai napra keresek nőket párokat szexre többes élvezetre. Helyem mai napon van de utazni is tudok. Ha gondolod/ gondoljátok írjatok.
Elhanyagolt hölgyeket keresek titkos kapcsolatra, valamint párokhoz akár harmadiknak, a pár női tagjának örömére szívesen csatlakoznék! Utazni, bizonyos távolságon belül tudok. Igényesség és diszkréció részemről adott és elvárt
Esztergom ès környékén hölgy vagy elhanyagolt feleség kalandra valaki?
hölgyekkel ismerkednék
közös programok,utazás
közös programok,utazás