Sziasztok!
Ma estère keresünk igènyes ,intelligens ,magas ,egyedülàlló nem dohànyzó ,nagy intimmel pasit ,35-52 èvesig.
Ma estère keresünk igènyes ,intelligens ,magas ,egyedülàlló nem dohànyzó ,nagy intimmel pasit ,35-52 èvesig.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok. Sütievéshez keresek női társat.
Most Veszprémben valaki?
Szopatna ma valaki?
Sziasztok.
Mostanában Komáromban tali?
Mostanában Komáromban tali?
Sziasztok!
Nyitott pàrral ismerkednék.
Nyitott pàrral ismerkednék.
Tatabányán keresem partnerem smile
Fehérvár és környékén párt vagy kívánóst keresek.
Sziasztok! Esztergom Dorog környékén cumiznek!
Esztergom Dorog környékén cumiznek hetero pasit
Sziasztok szívesen cumiznek hetero pasit

Szia írj
(Ez egy válasz Euksi üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 21:25

Sziasztok!
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk valós, korrekt, találkozni is akaró pasival. Első sorban cuckold , spermás játékokra keresünk partnert. Helyszínre szükségünk lenne Tatabánya környékén. Szimpátia alapján akár 24 órán belül találkoznánk! Telefonos (viber) kommunikációt javasolnánk első lépésként, amit minden esetben hölgytagunk kezel! Fotókat nem cserélgetünk!!!
Szívesen ismerkednénk, találkoznánk valós, korrekt, találkozni is akaró pasival. Első sorban cuckold , spermás játékokra keresünk partnert. Helyszínre szükségünk lenne Tatabánya környékén. Szimpátia alapján akár 24 órán belül találkoznánk! Telefonos (viber) kommunikációt javasolnánk első lépésként, amit minden esetben hölgytagunk kezel! Fotókat nem cserélgetünk!!!
Sziasztok. Párt vagy hölgyet keresek. Helyem van Pápa mellett, de ésszerű távolságon belül utazni is tudok!
Szia írj
(Ez egy válasz Euksi üzenetére (2025. 01. 26. vasárnap 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 26. vasárnap 21:25

Sziasztok!
Sziasztok! Vasárnap az esztergomi szaunában bi vagy kíváncsi hetero pasi?
Sziasztok. Ma este Veszprém környékén nem dohányzó 35-45 körüli pasi?
Sziasztok! Ma napközben keresek nőt, párt Veszprémben alkalmi kikapcsolódásra!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Imádok puncit nyalni, erotikus masszázzsal kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Privát üzenetben jelentkezzen az, aki komolyan is gondolja a találkozást.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok!Norbi a nevem!Győrben élek,43 éves bi férfi vagyok!Sajnos az élet nem áldott meg túl nagy szerszámmal,(17 kb)És sajnos gyorslövetűvel :( Így ebben a szellemben keresek egy kedves biszex párt,akiket csak kényeztethetek szájjal,kézzel,nyelvel!Imádom csinálni mindkét fél örömére!Szeretnék egy pár játékszere lenni!Sub hajlammal imádom ha használnak,kihasználnak,ha csak segédeszközként használnak!A hölgyet nedvesre nyalnám,az urat keményre szopnám szex előtt,illetve aktus közben számíthattok az ilyesfajta részvételemre!Dominánsabb párok jelentkezzenek,Győr-Komárom-Tatabánya vonalon!Kor-alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Várom nagyon megtisztelő leveleiteket,használjatok ki!!Sziasztok!